thanks

Ännu ett år är till ända och vi vill tacka alla medlemmar och dem som följer och stöttar vårt arbete. 2015 har varit ett positivt och framgångsrikt år på många sätt, vilket Stefan Whilde beskriver i sin årskrönika och vi ser fram emot ett nytt, spännande år.

Oj, vad det har hänt saker!! Nedan kommer en genomgång av vad NHF Sweden har åstadkommit under året, ganska mycket när man blickar tillbaka.

Den största tilldragelsen 2015 för oss var att NHF fyllde  60 år och vi firade det stort på Lögnäs Gård i Laholm i maj. Det blev 5 föreläsningar, och om du missade eventet så kan du fortfarande höra dessa föreläsningar, som spelades in av Canal 2 op.

Vi har fått en uppdatering av Scott Tips, President i NHF, om vad som händer i Codex Alimentarius och vi kan glädjande meddela att numera verkar det mer gå åt hållet att Codex ska höja Näringsreferensvärden snarare än att sänka dem, och det är NHF som har lagt grunden för detta arbete och fått flera länder med sig.

Ett annat stort projekt som blev verklighet är att vi fick igång vårt Anti GMO/pro Ekologiska projekt i Indien. Sara Boo och Marina Ahlm (ordförande och sekreterare i NHF Sweden) valde att privat bekosta större delen av resan till Indien för att förverkliga drömmen om en grönare planet, och vi hoppas att många nu vill hjälpa till att göra projektet riktigt lyckat. Vi har som mål att plantera 25 000 träd, och hoppas att du också vill vara med!! Du kan be om gåvobevis när du beställer, vilket är en perfekt gåva till den som har allt…  Vi har hittills fått ihop 2500 kr, en bra början men fortfarande långt till mål. Vi tackar ödmjukast!

Vi vill också passa på att tacka våra gästskribenter som har skrivit artiklar till hemsidan; Eleonor Magnusson, Stefan Whilde och Percy Nessling.

Redan nu kan medlemmar/blivande medlemmar skriva in i kalendern att det blir årsmöte i Åstorp, Skåne lördagen den 12 mars 2016, kl 13.00. Ann-Charlotte Stewart ska föreläsa om HPV-vaccin och Hälsa/Hälsofrihet. Just nu är vi 320 medlemmar. Varmt välkommen!

Glöm inte att erbjudandet om att teckna dubbelt medlemskap (i NHF Sweden och Föreningen SARA) och att få Kolloidalt silver och MSM gratis hemskickat pågår till den 15 januari.

Till slut en liten uppmaning till dig som vill engagera dig – tveka inte att ta kontakt med oss!! Kanske vill du skriva artiklar, översätta artiklar, hjälpa till att på vår Facebook-sida, jobba med webradio/poddradio, eller så kanske du själv har en idé som du vill förverkliga genom NHF Sweden.

Vi önskar dig en skön Nyårs Helg!

 // Styrelsen NHF Sweden


Nedan följer en redovisning av vad som har hänt inom NHF Sweden/NHF under året, det senaste först…

NHF Sweden 2015

 

 • DN Åsikt har lovat att NHF Swedens artikel om att våra barn inte ska tvångsvaccineras ska publiceras årets sista vecka. Vi väntar med spänning…

 

 • NHF – Framgång i Codex Alimentarius
  NHF har varit framgångsrika och lyckats att få upp näringsreferensvärdet för olika vitaminer och mineraler från bottenlåga nivåer. Här är en rapport från det senaste Codex-mötet om Nutrition och Livsmedel.

 

 • NHF Sweden korar årets vinnare av glasstatyetten
  Styrelsen valde förslaget om radiokanal för att det möjliggör att nå ut till en bred publik, i många olika hälsofrågor, på tider när åhöraren själv vill. NHF Sweden vill nu starta en webradio/poddradio som kan göras i mån av tid och efterlyser någon som tycker att detta skulle vara roligt att pyssla med… ta då kontakt med styrelsen. Stort grattis till Ulf Andersson Saxstorp från styrelsen. Ulf kommer att mottaga statyetten vid årsmötet i mars 2016.

 

 • NHF Swedens årliga tävling
  NHF Sweden utlyser för första gången vår Hälso-/Hälsofrihets-tävling, som ska utlysas varje år. Vinnaren belönas med NHF Swedens glasstatyett.

 

 • NHF Sweden skriver ett ÖPPET BREV TILL HDLars Johansson samt Sydsvenska Dagbladet; Pia Rhenquist om drevet mot Ionosil, kolloidalt silver.

 

 • NHF Sweden verkar för renare och grönare planet utan GMO
  NHF Sweden startade sitt “Indien anti-GMO och pro ekologiskt”-projekt. Indien står inför stora utmaningar med väderförändringar som hotar slå ut odlingarna, och problem med GMO. Detta gör det svårt för bönder att överleva och 200 000 bönder har redan tagit sitt liv. Gangi Setty hjälper bönder, genom nytänk i jordbruket och förenar det med den kunskap som finns inom permakulturen. Han har även startat en lokal fröbank som ska ta tillvara de lokala sorterna, utan GMO.
  NHF_planterar

 

 • Den 10 juni är ett avgörande angående det omtvistade TTIP, då det sker en omröstning i EU-parlamentet. NHF Sweden skriver till de svenska EU-parlamentarikerna. NHF Skriver till alla 749 EU-parlamentariker. TTIP hotar hälsofriheten och kan helt kullkasta demokratiskt fattade regeringsbeslut i enskilda länder.
  NHF Swedens brev till politikerna
  NHF´s brev till alla de 749 EU-parlamentarikerna
  (Bara ett par dagar innan utsatt datum meddelades det att omröstningen är uppskjuten)

 

 • NHF Sweden firar 60-årsjubilem på Lögnäs gård i Laholm

nhf60

Tack till alla som gjorde 60-årsjubileumet oförglömligt!!

Nedan följer föreläsningarna som hölls under NHF Swedens 60-årsjubileum

Scott Tips, jurist och president i NHF:s moderorganisation berättade om hälsa, hälsofrihet, Codex Alimentarius och om sitt arbete i Codex, hur det fungerar samt om hoten och inte minst vad vi själva kan göra.

Linda Karlström föreläste med temat “Vaccinationer – nyttigt eller farligt”. Hon fördjupade sig i ämnet efter att dottern insjuknade i tbc efter ett vaccin mot just tbc.

Michael Zazzio är forskare, och har forskat fram en eminent tinnitus/hyperakusi-behandling. Han berättade om sitt arbete kring att hjälpa en utsatt patientgrupp som det inte finns så mycket hjälp för i den konventionella vården.

Anders Sultan föreläste om hälsa, hälsofrihet och kolloidalt silver, samt sina erfarenheter kring hetsjakten på kolloidalt silver, där både tidningar och myndigheter verkar ha brutit mot lagen i sin kamp för att stoppa produkten. 

Sara Boo berättade om hälsa, hälsofrihet och om hur alternativmedicinen och vår rätt att hålla oss friska med örter, hälsokost, frön/livsmedel och homeopatika allt mer begränsas.

 

Vi passade på att demonstrera mot GMO, March Against Monsanto.

 

 • NHF Swedens sekreterare Marina Ahlm skickar brev tillsammans med Vaccin.me och kräver svar av myndigheterna angående vaccinationer. Brev till ansvariga myndigheter

 

 • NHF Sweden deltar i Landsbygdsupproret i Växjö för en ny era av hälsofrihet, en frisk och levande landsbygd för friskare människor, nationell självförsörjning och mot alla former av global imperialism och nationellt myndighetsförtryck https://thenhf.se/nhf-sweden-i-landsbygdsuppror/

 

 

 • NHF Sweden skriver en debattartikel “Miljöpartiet sviker sina väljare” för Kurera, om hur de kunde gå med på att de rödgröna godkände sex GMO till försäljning i EU:  http://kurera.se/miljopartiet-sviker-sina-valjare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utöver detta så skriver vi fortlöpande artiklar på vår hemsida www.thenhf.se och lägger ut hälsorelaterad information på NHF Swedens facebooksida

 


 

(1716)