Grattis

NHF Sweden utlyste årets tävling tidigare i höst, och styrelsen har nu enats om en vinnare. Uppdraget var att komma på det projekt i vilket NHF Sweden bäst kan verka för hälsofrihet. Styrelsen hade ett tufft val, det fanns flera mycket bra bidrag och somliga idéer valdes bort enbart för att vi kände att vi inte har resurser att kunna genomföra dem. När vi till slut hade diskuterat färdigt så hade det utkristalliserats, och det stod solklart. Här är det vinnande bidraget:

 

Hej,

För att få balans i det mediaflöde som det ser ut idag bör vi alla bidra med att starta till en början en radiokanal.

Där kan vi bjuda in både ja och nej sägare, oavsett vilka behandlingar, substanser eller inställningar olika individer har. Ställ dessa mot varandra och låt den enskilde ta egna beslut. Lyssnarfrågor osv kan behandlas. Varje dag (dygn) körs pass om 4-6 timmar som sedan körs i repris under dygnet. Man har ju olika tider som passar bäst att lyssna. Kanske komplettera med webradio och där kunna bestämma vilket inslag man vill lyssna på..

Debatter, nyheter kring hälsa, vad påverkar oss med allt från odling till intag i kroppen…

 

 

Motivering: Styrelsen valde förslaget om radiokanal för att det möjliggör att nå ut till en bred publik, i många olika hälsofrågor, på tider när åhöraren själv vill.

Då det tidsmässigt, i nuläget, inte är möjligt att  göra dagliga radiopass så tänkte vi att vi kunde inleda med webradio/poddradio som kan göras i mån av tid och efterlyser någon som tycker att detta skulle vara roligt att pyssla med… ta då kontakt med styrelsen.

Stort grattis till Ulf Andersson, Saxtorp som får årets glasstatyett, vilket han kommer att mottaga under årsmötet i mars 2016, då Ann-Charlotte Stewart även ska föreläsa om HPV-Vaccin.

pris_runa

 

NHF Sweden tackar så mycket för alla bidrag och ifall du inte vann i år – skicka in det nästa år…

 

//Styrelsen

(1699)