Du har nu chansen att kamma hem 2015 års glasstatyett, som NHF Sweden delar ut årligen till det bästa bidraget

 

Priset går i år till den som kommer med det bästa förslaget på projekt i vilket NHF Sweden bäst kan verka för hälsofrihet.

pris_runaHar du reagerat på att bra hälsokostprodukter dras in? Att det inte längre går att få tag på det medlet eller den hälsoprodukten som du så länge har använt? Har du reagerat på att alternativa behandlingar inte är kopplade till försäkringskassan? Eller att man inte kan prata med sin läkare om de naturliga produkter som man tar? Eller att läkaren ogärna diskuterar alternativa behandlingar? Har du märkt att GMO (genmanipulerad mat) börjar smyga sig in i Europa och i Sverige, och att det många gånger sätts “fälleben” för ekologiskt? Har du märkt att det politiska läget går mot tvångsvaccinering?

Allt detta är något som NHF Sweden vill ändra på. Frågan är bara hur. Kan du komma på ett bra eller effektivt hälsofrihetsprojekt som vi i NHF kan jobba med för att uppnå detta? Vi strävar efter  att  alla ska få tillgång till naturlig mat, naturlig behandling, naturlig medicin,  och att det ska vara valfrihet i vården även vad det gäller alternativ, naturlig vård, att vi ska få en friskare befolkning samt att föräldrar ges uppriktig information om både risker och fördelar när de ska vaccinera sina barn.

Är du en idéspruta? Då är det dags att sätta igång och gnugga geniknölarna.
Senast den 30 november vill vi ha ditt bidrag.

Du skickar in ditt bidrag via mail till info(at)friskatag.net (byt ut “at” till @)
Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter, även adress så att glaspjäsen kan skickas hem till dig.

Det vinnande bidraget utses av styrelsen (styrelsens beslut kan inte överklagas) och publiceras även här på hemsidan.

// Styrelsen NHF Sweden

 

(2046)