hälsaförelag

I våras kom boken ”Hälsa före lag – 444 paragrafer för ett friskare och friare Sverige” av författaren Stefan Whilde. Upplagorna sålde snabbt slut under våren och sommaren. Det bestämdes då att boken skulle ges ut i nyutgåva med tre extra kapitel och ytterligare 61 paragrafer samt man bytte även bokförlag. 

 

Releasedatum för ”Hälsa före lag – 505 paragrafer för ett friskare och friare Sverige” är fredagen den 16 oktober.

ISBN-nummer: 978-91-87679-36-0, bokförlaget Hansson@Notis

Stefan Whilde

 

Hälsa före lag – 505 paragrafer för ett friskare och friare Sverige” handlar om den svenska folkhälsan, om Barnkonventionen, WHO:s nya hälsodirektiv och andra internationella riktlinjer som Sverige bryter mot, om medias, myndigheters och industrins roller samt om våra vanligast tillämpade definitioner av begreppet (o)hälsa.

 

Den handlar också om naturliga och effektiva alternativ till våra vaccin, om de mest beprövade alternativmedicinska läkekonsterna, om medicinalväxter (likt den Youyou Tu fick nobelpriset i medicin för) och om vitaminer, mineraler, metaller och mat som medicin. Dessutom om hur vi undviker eventuella komplikationer vid mässling och andra sjukdomar och om hur vi kan förebygga t ex vinterkräksjuka på ett milt och snabbt sätt. Och om varje individs rätt att själv bestämma över sin hälsa och sitt liv. Och mycket annat.

 

Hälsofrihet och medicinsk mångfald är viktiga hörnstenar i en levande demokrati och detta slår ”Hälsa före lag” ett slag för.

 

Boken har en egen välbesökt Facebook-sida där löpande info läggs upp. Adress:

https://www.facebook.com/Hälsa-före-lag-763747000406667/

 

Boken kan beställas/köpas i bokhandeln och direkt av förlaget på:

whildeanska@notisforlag.se

© Porträttfoto: Jane Hansson

 

 

// Sara Boo Ordförande NHF Sweden

(2351)