Vad fick en framstående njurläkare att lämna en framstående karriär som läkare och åka världen runt för att föreläsa om vaccinationer?  Hur ser det aktuella forskningsläget ut vad gäller vaccin och vaccinationer. NHF Sweden bjöd in Dr Suzanne Humphries till föreläsning den 27 september 2014 i Ängelholm för att få veta svaren. 

Nu kan du se Dr Suzanne Humphries föreläsning från Ängelholm inspelat av Canal 2 Opinion. Hela materialet är ca 2 h och 45 minuter långt och uppdelat på fyra klipp. I videomaterialet får du höra om Dr. Humphries bakgrund, om stelkramp, mässlingen, polio, immunitet, risker med aluminium i vacciner, vacciner och autism, vaccinförespråkarnas koppling till industrin, vaccination mot livmoderhalscancer, K-vitamininjektion av nyfödda, vikten av amningen samt spädbarns immunförsvar.

Allt började 2009 under svininfluensaskandalen då Suzanne Humphries upptäckte att patienterna fick nedsatt njurfunktion efter vaccineringen. Eftersom hon hade tron att vacciner var säkra och utan biverkningar blev hon mycket förundrad. Hon började ta vaccinationsstatus på alla sina patienter och fann ett samband som oroade henne mycket. Ännu mer förvånad blev hon då hon tog upp detta med sina kollegor – som alltid brukade lyssna på henne då hon tog upp problem med olika läkemedel och hur de påverkade patienternas hälsa. Nu avfärdades hennes upptäckter lättvindigt…

Erfarenheterna hos de egna patienterna lockade Suzanne Humphries till att börja undersöka detta fenomen. Under de senaste fem åren har Suzanne Humphries ägnat 6-12 timmar om dagen och således grundligt utforskat ämnet vaccination samt människans sjukdomshistoria relaterat till vacciner. Efterhand har hon insett, att det finns mycket att tillägga till den officiella bilden av vacciner och vaccinationskulturen, vilket många intresserade åhörare har fått ta del av under dessa två veckor som Suzanne Humphries har genomfört sin föreläsningturné i Finland och Sverige.

Under fyra timmar denna lördagseftermiddag delade Suzanne Humphries med sig av sina erfarenheter och kunskap kring vaccination på biblioteket i Ängelholm, runt 130 personer deltog i seminariet. Hon var mycket duktig på att presentera fakta, talade tydligt och på en nivå som alla kan förstå.

Det var ett föredrag som både passade dem som redan är vaccinkritiska och pålästa inom vaccin liksom osäkra föräldrar som letar efter en nyanserad bild av forskningsläget. Om det är något som Suzanne Humphries kan – så är det att backa upp all den fakta som hon presenterar med referenser och studier.

Suzanne Humphries berättade att hon aldrig skulle  säga till någon att de ska vaccinera eller inte, däremot så skulle hon själv aldrig ta något vaccin oavsett om hon åkte till Indien eller till ett ebola-drabbat land. Hon sa med eftertryck att detta gäller för henne, efter att ha studerat ämnet så ihärdigt och för att hon även vet hur hon ska stärka sig och vad hon ska stoppa i sig för att hålla sig frisk och motståndkraftig – bland annat C-vitamin och Kolloidalt Silver. Var och en får själv ta reda på vad som gäller för en själv.

Linda Karlström, redaktör på informationsajten www.vaccin.me skrev efter att ha lyssnat på henne:

”Ojojoj, känslan efter att ha lyssnat på Suzanne Humphries i Vasa var minst sagt överväldigande! Denna fantastiska människa har verkligen vigt sitt liv åt att forska i vaccinernas effekter, och sanna mina ord – hon kan sin sak. Hon är som ett lexikon! Det spelade ingen roll vad någon frågade, hon kunde genast plocka upp en slide bland de 800 hon hade tillgängliga, och presentera vetenskaplig forskning om just det ämnet. Inga gissningar eller ’jag tror’ här inte … Hon pratade tydligt och övertygande och allt backades upp med publicerad forskning. Hennes presentation om stelkramp var mitt i prick – precis vad alla velande föräldrar behöver höra. Hur många visste till exempel att C-vitamin kan förhindra stelkramp, i motsats till vaccin? Vi fick också en ingående förklaring på varför vaccin orsakar autoimmuna sjukdomar, och varför aluminium är så farligt att injicera. Jag ger dr Humphries högsta betyg och önskar innerligt att varje förälder på denna planet kunde offra fyra timmar på att lyssna till henne. Det skulle bespara varje familj en massa onödigt lidande!”
suzanne_humphries_NHF_Sweden

NHF Sweden med Suzanne Humphries

 

Se denna videointervju med Suzanne Humphries som spelades in i samband med föreläsningen

 

 

Suzanne Humphries var även i Stockholm under sin föreläsningsturné:

En video med Suzanne Humphries och hennes tankar kring C-vitamin.

En film av Svenska Sällskapet för Oromolekylär Medicin
http://www.ortomolekylar.se/2014/09/varfor-ar-vitamin-c-viktigt/:

Läs mer: dr Suzanne Humphries hemsida

// Sara Boo, Ordförande NHF Sweden

(6552)