NHF är den äldsta hälsofrihetsrörelsen i USA och fyller 60 år i år. Här blir Scott Tips, NHF:s president intervjuad och berättar även om Codex Alimentarius. Spola fram – börjar 1.11.30 in i programmet.


http://richieallen.podomatic.com/entry/2015-04-22T14_25_04-07_00

 

nhf60

 

NHF Sweden firar med ett stort föreläsningsevent för dig som är intresserad av hälsa:

 

Scott Tips föreläser om Codex Alimentarius, och hur det globala maktspelet minskar din och min hälsofrihet.

Scott Tips (3)

Michael Zazzio som är forskare har forskat fram en eminent tinnitus/hyperakusi-behandling – han är även erkänd internationellt. Intresset i Sverige är inte bara svalt utan det svenska etablissemanget har till och med satt igång en häxjakt på honom. En bisarr historia…

mz

Sara Boo, Homiatriker, föreläser om hälsa, hälsofrihet och om hur alternativmedicinen och vår rätt att hålla oss friska med örter, hälsokost, frön/livsmedel och homeopatika allt mer begränsas. Sara har också gjort en hårresande upptäckt – att sälja kosttillskott är kriminellt!

Sara_1

Anders Sultan föreläser om kolloidalt silver, samt sina erfarenheter kring hetsjakten på kolloidalt silver, där både tidningar och myndigheter verkar ha brutit mot lagen i sin kamp för att stoppa produkten. Är kolloidalt silver farligt? Eller är det tvärtom ett högst potent medel att ha hemma i husapoteket? Vad finns det för stöd i forskningen?

Anders sultan

 

Läs mer: https://thenhf.se/nhf-60-arsjubileum/

// Sara Boo, Ordförande NHF Sweden

(1900)