nhf60


NHF 60 år – ett oförglömligt event – anmäl dig innan 7 maj

– Bli medlem på kuppen, det lönar sig!

NHF Sweden, vill göra den här helgen oförglömlig. Vi vill att likasinnade ska kunna träffas, inspireras, utbyta tankar och idéer under angenäma former under en och en halv dag. Vi vill berika dina kunskaper med föreläsare som i flera år har vigt sitt liv åt hälsa/hälsofrihet.

Efter föreläsningarna, på lördagskvällen, firar vi med god mat, gemytlighet och festligheter. På söndag förmiddag kommer vi att ha aktiviteter och brainstorming om vad och hur vi skall göra för att uppnå Hälsofrihet.

NHF Sweden samverkar med Föreningen SARA, våra medlemmar liksom Föreningen SARA:s vars medlemmar kan begära rabattkod för billigare pris tom 30 April.


Exklusiva föreläsningar om

HÄLSA & HÄLSOFRIHET

23-24 maj

Föreläsningen är öppen för alla (börjar kl 14.00 den 23 maj)

Eftersom Temat är Hälsofrihet – vilket är NHF:s ledord, så kommer alla föreläsare att föreläsa om hälsa och hälsofrihet, men ur olika perspektiv. Föreläsningen pågår mellan 4-5 timmar.

Vi har en bonus-föreläsare – Linda Karlström 

Linda Karlström, känd från SVT Debatt, kommer på Sverigeturné!! Passa på!!

Linda ska föreläsa med temat “Vaccinationer – nyttigt eller farligt”, hon fördjupade sig i ämnet efter att dottern insjuknade i tbc efter en spruta tbc-vaccin. Vaccinationsfrågan är hetare än på mycket länge, vilket även återspeglas i de konventionella medierna. Den vaccinskeptiska skaran ökar, och det har visat sig att när människor får tillgång till allsidig information, den samlade vetskapen om vacciner, så kan föräldrarna göra ett medvetet val för sig själva och sina barn, som inte bygger på indoktrinering, rädsla eller okunskap. Se Linda Karlström i SVT Debatt:  https://thenhf.se/barnvaccin-farligt-eller-nyttigt-i-svt-debatt/

Linda_Karlström

Spola fram ca 13 min

 

 

 

 

 


Vad vet du om Codex Alimentarius?

 

Scott Tips, jurist och president i NHF:s moderorganisation föreläser om hälsa och hälsofrihet och Codex Alimentarius, sitt arbete i Codex och hur det fungerar, om hoten och inte minst vad vi kan göra.  Detta är ett föredrag för alla hälsomedvetna och som vill att det fortsättningsvis ska gå att göra egna val gällande maten vi äter och den behandling vi vill ha samt lämna över en giftfri värld till våra barn.

Visste du att EU via Codex Alimentarius:

  • Hotar tillgången till naturlig och hälsosam mat?
  • Vill begränsa våra kosttillskott?
  • Hotar tillgången på naturlig, biverkningsfri behandling?
  • Hotar ekologisk odling?
  • Främjar genmanipulerade produkter (GMO)?
  • Främjar stora bolag som Monsanto m fl att få total kontroll över våra livsmedel, kosttillskott och hälsokost

Scott Tips (3)

Scott Tips är jurist och president i NHF, han har deltagit i över 20 Codexmöten där han representerar NHF – den enda konsumentorganisationen som har mandat att föra sin talan i Codex Alimentarius. NHF är en ideell förening för hälsofrihet. Här kan du läsa mer om Codex Alimentarius. Scott Tips håller föredrag på engelska, på en nivå som är lätt att förstå. Vad du inte vet om livsmedel och hälsa

 

Vad behöver vi för att hålla oss friska och sunda? Vad gör oss sjuka? Det verkar finnas en osynlig hand som sveper bort allt som fungerar, till exempel Glukosamin, Mariatistel – och nu till och med D-vitamin på sina håll! Hur ska vi hålla oss friska i framtiden om kosttillskotten försvinner? Sara Boo föreläser om hälsa, hälsofrihet och om hur alternativmedicinen och vår rätt att hålla oss friska med örter, hälsokost, frön/livsmedel och homeopatika allt mer begränsas. Sara har också gjort en hårresande upptäckt – att sälja kosttillskott är kriminellt! Hur blev det egentligen så här? Vad beror det på och vad kan vi göra åt det?

Sara_1Sara Boo, diplomerad Homiatriker och ordförande i NHF Sweden

Sara Boo är utbildad i alternativmedicin vid Naturmedicinska Fackskolan i Stockholm och har i 15 år arbetat heltid med att ta emot klienter i sin mottagning. Sara har bred kompetens inom alternativa och komplementärmedicinska terapier. På praktiken använder hon metoder som levande blodanalys, zonterapi, homeopati, massage, akupunktur, örtmedicin och kosttillskott för att hjälpa människor med deras hälsa. Hon brinner för att vi ska få ha fortsatt tillgång och rätt till naturlig mat och medicin samt naturlig hälsa.

 

 


Okunskap, eller maktmissbruk – det är frågan!

 

Michael Zazzio är forskare, och har forskat fram en eminent tinnitus/hyperakusi-behandling. Han bjuds även in som uppskattad talare vid internationella kongresser där man talar om det senaste inom detta fält, audiologi, och han är även utnämnd till vetenskapligt råd i den spanska audiologiska akademin AENORTA. Han har dessutom utbildat läkare flera i andra länder. Trots detta så är det total-stopp i Sverige, det finns “noll” intresse från kåren och Landstingen –  tvärtom så har han förföljts av Socialstyrelsen. Michael Zazzios historia är bisarr och han kommer nog att locka fram en del skratt, med sin humor. Michael har upptäckt brister i den svenska Hälso- och sjukvårdslagstiftningen och kommer även att berätta om hur begrepp som “evidens” och ”vetenskap och beprövad erfarenhet” saknar substans och även bryter mot våra grundlagar, och om myndigheter som inte kan den lagstiftning som de är tillsatta att utöva tillsyn över, bland annat kvacksalverilagen.mzMichael Zazzio är privatpraktiserande kliniker inom audiologi, sjuksköterska,  oberoende MEDLINE-indexerad forskare inom audiologi samt vetenskapligt råd och sakkunnig i den spanska audiologiska akademin AENORTA

Michael har egen erfarenhet av hetsjaktbeteendet hos tjänstemän vid våra tillsynsmyndigheter. Michael är en fighter och har inte bara lyckats undgå fråntagen legitimation utan har även lyckats avslöja hur obefintlig vår rättssäkerhet är inom medicin samt den härskarteknik som används av det medicinska etablissemanget.

 

 


Kolloidalt Silver – bot eller båg?

 

Anders Sultan kommer att föreläsa om hälsa, hälsofrihet och kolloidalt silver, samt sina erfarenheter kring hetsjakten på kolloidalt silver, där både tidningar och myndigheter verkar ha brutit mot lagen i sin kamp för att stoppa produkten. Finns det någon grund för att stoppa det? Är kolloidalt silver farligt? Eller är det tvärtom ett högst potent medel att ha hemma i husapoteket? Vad finns det för stöd i forskningen?Anders sultan

Anders Sultan är Sveriges främste kolloidalt silver-expert och han intresserade sig för ämnet redan på 90-talet och har en lång erfarenhet, både personligen och professionellt.

 

OBS! Anmäl dig innan 7 Maj! 

– Bli medlem på kuppen, det lönar sig!

Hela eventet förläggs på ett trevligt litet lanthotell i Laholm www.lognasgard.se, med spa – och visst har vi lagt in lite spa-mys för dem som vill.

 Hjärtligt välkommen

 

nhf60_1

 

Program, priser och anmälan:
NHF Sweden 60 årsevent

pdf_adobe

obs! ELEKTRONISK ANMÄLAN HÄR samt LÄNGST NER PÅ SIDAN

……………………………………………………………………………..

 

Välkommen till Lanthotell Lögnäs Gård

PROGRAM

 

 

Vi startar med några exklusiva föreläsningar fullspäckade med matnyttig information om hälsa och hälsofrihet med hälsoinspiratorer som i flera år har vigt sitt liv åt hälsa/hälsofrihet.

Därefter är det dags att fira NHF:s 60 årsdag med god mat, gemytlighet och festligheter. Det vankas en god kvällsbuffé med ägg, sill, salladsbuffé, 2 varmrätter med tillbehör samt kaffe och kaka. Låt dig väl smaka!
Vi passar på att tacka Scott Tips för allt arbete han har utfört alla år, i hälsofrihetens tjänst.

Smörgåstårta catering

lögnsäs

 

Bar med fullständiga rättigheter

 

Meny för bröllop och fest Lögnäs Gård utanför Laholm & Båstad

 

Vid det här laget känner vi nog att vi har suttit så mycket och länge att det börjar spritta benen – vad bra för nu blir det musik och det är dags att bjuda upp till dans…

 

dans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en händelserik dag, många nya intryck, många nya intressanta bekantskaper, god mat, fest och dans så är det dags att krypa till kojs. Med del i dubbelrum så kan du dela rum med din partner, eller vän.

 

Boende lanthotell Halland

 

Efter en god natts sömn, är det så dags att avnjuta frukost på vårt mysiga lanthotell

 

Under några timmar på söndagsförmiddagen så kommer vi att ha aktiviteter (överraskning) och brainstorming. Vi löser världsproblemen, blandat med lek och allvar. Eventuellt kan det bli någon liten föreläsning.

 

Hälso-entusiaster avslutar söndagseftermiddagen med ett par avslappnade timmar
i spa´t.

 

 

OBS! Anmäl dig innan 30 April! 

Program, priser och anmälan:

pdf_adobe

NHF Sweden 60 årsevent

 

 

 

ANMÄL DIG ELEKTRONISKT NEDAN – innan 30 april

Föredraget är öppet för allmänheten – bli medlem och var med på övriga aktiviteter.

Fyll i beloppen och räkna ihop vad avgiften blir och betala in till NHF swedens Bankgiro 445-6182

OBS! Du kan bara anmäla en person åt gången i formuläret
NHF Swedens medlemmar samt Föreningen SARA:s medlemmar – begär rabattkod för billigare pris tom 30 April.
[contact-form-7 id=”2616″ title=”Contact form 1_copy_copy_copy”]

(7534)