Hälsa före lagI dagarna släpps boken ”Hälsa före lag – 444 paragrafer för ett friskare och friare Sverige” av Stefan Whilde. Boken har en egen FB-sida och kan förhandsbeställas direkt av Recito förlag. Allt om svenska folkhälsan, om vaccinfrågan, om alternativmedicin, om lagar och regler, om myndigheter och media, om näring och njutning, om individens rätt till medicinsk frihet. 

 

Som 17-åring fick jag en diagnos. 13 år senare vägde jag fyrtionio kilo och levde isolerat. Det var då, i väntan på en riskfylld operation, som jag kom i kontakt med den klassiska homeopatin. Och blev botad från en svårt kronisk sjukdom. Idag väger jag åttiosju kilo. Och jag opererades aldrig. Under tjugo års tid har jag studerat och engagerat mig i frågor som rör hälsa och medicin.

Boken handlar om den svenska folkhälsan, om WHO:s nya hälsodirektiv och andra internationella riktlinjer som Sverige bryter mot, om medias, myndigheters och industrins roller samt om våra vanligast tillämpade definitioner av begreppet (o)hälsa.

Men den handlar också om naturliga och effektiva alternativ till våra vaccin, om de mest beprövade alternativmedicinska läkekonsterna och om vitaminer, mineraler, metaller och mat som medicin.

Dessutom om hur vi undviker eventuella komplikationer vid mässling och andra sjukdomar och om hur vi kan förebygga t ex vinterkräksjuka på ett milt och snabbt sätt. Och om varje individs rätt att själv bestämma över sin hälsa och sitt liv. Och mycket annat. -Stefan Whilde

 

Boken släpps den 27 april. Förhandsbeställning från 14/4 direkt av Recito förlag.

”Hälsa före lag” har en egen Facebook-sida. Välkommen att besöka den! 

(2071)