Både cancer och diabetes gäckar dagens sjukvård. Detta är dock sjukdomar som man förstod sig på redan första halvan av 1900-talet. Det är med sorg i hjärtat som jag följde barncancergalan. Ett jippo och spektakel som bara syftar till en sak nämligen att dra in pengar till cancerforskning. Till vilken nytta då? Sjukvården har tillåtit att begränsa sig till kirurgi, strålning och cytostatika som de enda behandlingarna för att bekämpa cancer. Det begränsar också tillfrisknandet och det är också anledningen till att man aldrig pratar om “bot” utan endast om en “femårsöverlevnad” när det gäller cancer. 

Men om man får cancer då vill man väl bli botad? Varför gå till en sjukvård som aldrig ens talar om bot? Som inte vet hur man botar? Utan som bara vet hur man slår ut det enda som faktiskt kan bota cancer – det vill säga ditt immunförsvar? När man slår ut immunförsvaret så kommer cancern tillbaka, förr eller senare. Om det inte kommer tillbaka på fem år då anses du som botad av sjukvården. Du hamnar i statistiken som botad även om cancern kommer tillbaka efter 5 år och en dag. 

barncancergalan fick man följa en ung kille som hade fått en knöl på benet som gjorde att han fick problem att böja benet. Det visflowers-1325012_1280ade sig vara skelettcancer och han blev opererad och påbörjade cellgiftsbehandling, endast 15 år gammal. En behandling som han beskriver vara det värsta han gjort i sitt liv. Cancern kom tillbaka både 4 och 5 gånger och han fick nya cellgiftsbehandlingar. Så slutligen är han åter hos läkaren som säger att nu kan sjukvården inte göra mer, då hade cancern även metastaserat sig till lungorna. Pojken hade då fått så mycket cellgifter som läkarna får lov att ge en person under dess livstid, och läkaren trodde att det mer var frågan om månader än år kvar för honom att leva. Det är så sorgligt, jag tänker samtidigt i mitt stilla sinne att det finns så många andra sätt att hjälpa denna pojke. Alternativa och naturliga sätt som inte ger biverkningar och som inte sänker immunförsvaret utan tvärtom höjer det. 

1964 trycktes en liten skrift som heter Råsafter av Dr Walker, en ansedd amerikansk läkare som forskade på råsaftsterapi i 50 år. Där finns återgett en fallbeskrivning av en man som hade cancer 

Käre Dr Walker

För femton år sedan fick jag en tumör på högra benet vid knät, och den blev så stor som en halv dollar och ungefär en halv tum hög  någon tid därefter fick jag en tumör på gallblåsan, och allt vad jag åt, gick rakt igenom mig utan att smältas. De läkare jag konsulterade, sa mig, att om jag inte lät operera bort dessa tumörer, så skulle jag dö inom 30 dagar. 

Det var då som jag stiftade bekantskap med era forskningar, och ert program föreföll så naturligt och logiskt att jag beslöt att genast gå över till ert råsaft- och råkostprogram. Hur otroligt det än låter, så är det i alla fall sanning, att mitt tillstånd snabbt förbättrades, sedan jag börjat följa era rekommendationer, och tumören på benet försvann fullständigt på kortare tid än sex veckor. Det dröjde naturligtvis längre, innan tumören i gallblåsan hade upplösts, men inom ungefär ett år var den borta helt och hållet. 

Ert program krävde, att jag skulle dricka råsafter i olika sammansättningar enligt de riktlinjer ni drar upp i er bok Råsaft-terapi, och det betonade också nödvändigheten av kolonsköljningar och lavemang. Allt detta följde jag noga. Liksom de flesta män i min ålder led jag svårt av prostatabesvär. När ni lärde mig att undvika stärkelserik kost, upphörde dessa besvär. Min kost har konsekvent byggt på de rekommendationer ni ger i er bok Dietråd i samband med råsaftsterapi.

Er bok “Become Younger” har varit den mest värdefulla vägvisare, som hjälpt mig fram till ett sådant tillstånd av föryngring, hälsa, energi, kraft och vitalitet som jag aldrig trott vara möjligt att uppnå för en man i min ålder. Jag är statsanställd, och min hälsa och min energi är en källa till ständig förundran för mina arbetskamrater. Jag är 61 år ung, medan jag ännu för 15 år sedan var en gammal man på 45 år. //JJC

De råsafter som Dr Walker rekommenderar vid cancer (elakartad form av tumör) är följande recept:

  • enbart morot
  • Morot 5 delar, spenat 3 delar
  • Morot 11 delar, Vitkål 5 delar
  • Morot 9 delar, selleri 7 delar
  • Morot 3 delar, gurka 1 del

Dr Walker menar även att noggrann ledning och kontroll av legitimerad läkare, som är väl förtrogen med råsaftterapin och som känner till nyttan av tarmsköljningar och utrensningar, är absolut nödvändig. (Hur många läkare känner till detta i dagens Sverige??)

Generellt sägs att en halv liter råsaft om dagen är den minsta dosen för att få effekt, men ju högre dos man står på ju snabbare ser man resultat. Dr Walker kunde ordinera ända upp till 4 liter…

De kostråd som Dr Walker förordade var av typen “levande föda”, råkost och eliminering utav stärkelserik mat som all mjölmat.

 

rose-1687884_1280När jag läste detta så förundrades jag över att i båda fallen fanns tumören på benet vid knät. Kanske var det frågan om skelettcancer i båda fallen? och om Dr Walkers terapi hjälpte i ena fallet så skulle det kanske även hjälpa i andra fallet. Tänk om pojken har genomgått onödiga och svåra cellgiftsbehandlingar när det finns en helt naturligt och biverkningsfritt alternativ som detta?

Hur kan det vara så att så många har så svårt att inse att något annat än skolmedicinens läkemedel (som inte är annat än manipulerade, patenterade, kroppsfrämmande, kemiska molekyler med massor av biverkningar) kan förebygga eller bota sjukdomar? Sådant som till exempel örter, kosttillskott och hälsomedel av olika slag. Istället betraktas dessa som ”kvacksalveri” och den officiella sjukvården anser att det endast skulle vara de preparat som finns i FASS som skulle kunna bota eller lindra. En inställning, som förorsakar onödigt lidande och förkortar livet för människor varje dag! Det har i decennier varit känt att läkemedel skördar mer liv än krigen… och kostnaderna för läkemedelsrelaterad sjuklighet (64 miljarder) kostar nästan dubbelt så mycket som prislappen för våra läkemedel (37 miljarder). 

Vad det gäller cancerläkemedel så ökar de globala utgifterna som går till cancermediciner stadigt. Enligt det internationella analysinstitutet IMS Health:s nya rapport uppgick prislappen 2014 till toppnivån 100 miljarder dollar, vilket motsvarar 820 miljarder svenska kronor. 2010 var beloppet 75 miljarder dollar, cancerläkemedel är alltså en enorm kassako i synnerhet som man egentligen inte är ute efter att bota tillståndet, utan bara klara en femårsöverlevnad. Cancer är dessutom en gåta som man inte alls vill lösa. Vi förvillas att tro att cancerstatistiken ser bra, att allt fler botas, (förvisso klarar allt fler 5-årsöverlevnaden men statistiken manipuleras på olika sätt för att få fram så bra siffror som möjligt) snarare är det så att allt fler människor drabbas och man räknar med att var tredje svensk kommer att få cancer. År 2030 kommer varannan person att drabbas. Låter det som att vi har löst cancerns gåta? Att lösa gåtan borde innebära att inga fler insjuknar.

På 70-talet fick 3 000 kvinnor bröstcancer, idag är siffran över 9 000, med hänsyn till befolkningsökningen så skulle siffran endast ha varit runt 3 700, om cancern låg kvar på samma nivå som då. Istället är siffran nästan tre gånger mer. Låter det som vi är inriktade på att lösa gåtan? Nej! Vi har en cancerepidemi utan dess like och sjukvården har bara strålning att erbjuda (som bevisligen kan ge upphov till sekundär cancer), och kirurgi (som bevisligen kan frigöra cancerceller så att dessa kan metastasera på andra ställen) samt cellgifter (som bevisligen kan ge upphov till sekundär cancer). Alla behandlingarna kan alltså antingen förvärra cancern eller ge upphov till en ny cancer. (För att få ner cancern så måste först och främst alla hormonläkemedel som innehåller syntetiskt östrogen och progesteron bort, inklusive p-piller, samt alla andra hormonstörande ämnen. Vaccin och kemikalier är andra orsaker till cancerepidemin.)

 

cherry-blossoms-1716762_1280

 

Problemet med cellgiftsbehandling är att det är så giftigt att patienten ofta stryker med. Inte så konstigt då cellgifter bokstavligen härstammar från ett kemiskt stridsmedel som användes i första världskriget. Detta har hänt alldeles för många. Många i min närhet eller vänners anhöriga har dött och då inte av sin cancer utan av sin behandling med cellgifter. I flera fall är det konstaterat att det faktiskt var cellgiftet som var orsaken, i andra fall har sjukvårdspersonalen verbalt sagt så men ändå skrivit cancer som dödsorsak, men i de flesta fall får man inte någon bekräftelse på att det faktiskt var cellgiftet som tog livet av patienten. Men det stöds av att förloppet gått snabbt på bara några dagar, från att patienten upplever sig vara “fullt frisk” med många år kvar att leva utan minsta tecken på att vara i riskzonen för dö till att faktiskt dö inom loppet av några dagar efter påbörjad cellgiftsbehandling. Det är visat i studier att cellgiftsbehandling endast står för 2,1% i USA och 2,3% i Australien av den kurativa effekten på 5-årsöverlevnaden hos vuxna. Det finns dock vissa cancerformer där cellgifter har betydligt bättre effekt tex vid testikelcancer där det är 41.8% effektivt och vid Hodgkins sjukdom där det är 35,8% effektivt (se tabellen nedan). För allt fler känns det motbjudande att förgifta sig, och sin egen kropp på sin väg mot hälsa.

  • Cellgifter orsakar permanent skada i hela kroppen
  • Cellgifter förstör ditt immunförsvar, som är av största vikt för att kunna läka cancer
  • Cellgift är dessutom en högst toxisk carcinogen som kan orsaka sekundär cancer i kroppen
  • Cellgiftsrapporterna är kraftigt överdrivna som bland annat påvisas i ovan studie

 

Så här effektivt är cellgift vid olika sorters cancer

Tryck på bilden för att förstora den!

cellgift effektivitet

Källa: The Contribution of Cytotoxic Chemotherapy to 5-year Survival in Adult Malignancies, Clinical Oncology (2004) 16: 549e560 doi:10.1016/j.clon.2004.06.007

 

Hur som helst skall du veta, att om din läkare påstår att det bara finns tre verksamma behandlingar mot cancer – kirurgi, strålning och cellgifter så finns så det många andra verksamma terapier. I boken “Överlista din cancer” går författaren igenom många olika alternativa cancerbehandlingar som ges runt om i världen av alternativa läkare. I boken blir vi också varse vilket motstånd det finns av sjukvårdseliten mot alternativa, naturliga och biverkningsfria metoder. Boken tar också upp många patientfall. mung-beans-166996_1280

Länge har läkare hävdat att cancer och diabetes är bristsjukdomar, och varför skulle det inte vara det? Vissa har hävdat att cancer skulle vara brist på vitamn B17, eller laetrile som finns i aprikoskärnor, och i mungbönsgroddar, men även i de flesta frön exempelvis linfrön (krossade, för bästa upptag). Det har visat sig gång på gång att när människor har gett kroppen det som den behöver så har kroppen kunna läka oavsett om det varit cancer, fibromyalgi, reumatism, allergi, hepatit eller migrän etc. Listan skulle kunna göras hur lång som helst…

 

“Felaktig näring är roten till de flesta sjukdomar”

// Citat från boken Råsaft-terapi

 

De flesta sjukdomar avhjälps medelst vitaminer, mineraler, enzymer, örter,  “gröna drinkar” eller råsaftsterapi, diet/levande föda och probiotika, homeopatika, naturmedel och liknande. Läkarna ska ha all respekt för det de faktiskt kan, men det är mycket illa att dagens läkarkår ingenting kan om det som har radats upp. Det är också känt att olika mikroorgansimer och svamp kan bidra till cancers uppkomst därför kan det vid cancer även vara av stogreen-456839_1280r vikt att använda sig utav ämnen som bekämpar dessa. Olika sorts bark har denna effekt, kanske är Pau darco den mest kända, kolloidalt silver har antimikrobiell effekt, liksom Grapfruktkärneextrakt och Oreganoolja. På en föreläsning berättade Gary Young om hur han i en studie injicerade olika oljor (young living oils) rakt in i cancertumören och på så sätt fick den att dö. På tal om olja, cbd-olja är också flitigt använt i kampen mot cancer.

Det finns så mycket som har direkt effekt på cancer. Det finns många som har studerat detta. Dr Rath bland annat som har skrivit boken “Victory over cancer” där han beskriver vilka näringsämnen som behövs för att motverka cancer. Många alternativa läkare arbetar med GcMAF som är ett ämne som gör D-vitamin aktivt. GcMAF förföljs flitigt av den medicinska eliten och många är de alternativa läkare som har fått sätta livet till för att de har arbetat med GcMAF. D-vitamin och gurkmeja förespråkas för övrigt av Christine Horner som var fd talesman för the American Cancer Society men som helt har lämnat denna organisation, sedan hon upptäckte vad som verkligen botade cancer, vilket hon fann i den holistiska och naturliga läkekonsten. Det finns de som har blivit friska av höga doser av selen (oorganisk, vilket kan vara svårt att få tag på sedan EU antagit lagar som göra att man inte kan ha det i kosttillskott – organiskt selen kan man inte ta så höga doser av, eftersom det då lagras i kroppen.)

Cancerceller trivs i anaerob miljö, med andra ord så gillar de inte syre. Syre används därför också som anti-cancerterapi. C-vitaminets anticancereffekt har väl inte undgått någon? Alan Smith räddas till livet av C-vitamin när han hade drabbats av svininfluensa och läkarna samtidigt upptäcker att han har leukemi och därför vill koppla ifrån de livsuppehållande maskinerna. Alan överlever tack vare sönernas kamp för att ge sin far C-vitamin. Givetvis kunde inte sjukhuset erkänna att det var C-vitaminet som botade fadern, utan vidhöll att det var för att man hade vänt patienten på magen i sängen… Konstigt att de ännu inte har infört det som standardbehandling vid leukemi 😉

Många av våra vanligaste örter som tex Maskros har “anticancer”- effekt. Kolloidalt silver har många rapporterat om har hjäflower-1344317_1920lpt att motverka cancer. Enzymer, främst proteaser som i tex i Proteazym är också ett ämne som många har använt för att bekämpa cancer. DicQie Füller berättade under en föreläsning hur hon blivit fri från levercancer med hjälp av vitaminer, mineraler och framför allt enzymer (matsmältningsenzym). Det är också viktigt att reglera syra/bas-nivån. Cancer utvecklas i en syrebildande miljö. Alternativmedicinen pratar ofta om “försurning” ett begrepp som läkarkåren är helt främmande inför, såvida det inte är blodets syra/bas balans som avses. Men det är enkelt att mäta saliv-pH. Det ska vara 7. De som har inflammatoriska sjukdomar och cancer har ofta pH-värde på endast 5! Det är i detta läge det är bra att ta medel som bikarbonat (aluminiumfri), eller björkaska, alternativt mineralpreparat. 

Protocel bygger på den tyske läkaren och professorn Otto Heinrich Warburgs upptäckter som upptäckte att cancerceller har en avvikande metabolism jämfört med vanliga celler i kroppen. Vanliga celler förbränner glukos med hjälp av syre, vilket är en effektiv metod. Cancercellerna använder däremot huvudsakligen fermentering (”jäsning”), vilket är ett primitivt och ineffektivt sätt att skapa energi. Därför behöver cancerceller minst 20 ggr mer glukos än andra celler. Cancerceller avviker även från normala celler genom att cancercellerna har en lägre energipotential. Det Protocel gör är att minska energin i cancercellerna ytterligare, vilket gör att cellväggarna faller ihop och cellen går sönder, den dör. De friska cellerna tål dock denna energiminskning därför så slår Protocel enbart ut cancercellerna. När det gäller hudcancer så har det rapporterats om hur bra sanguinaria canadense är, det är lätt att förväxla namnen men den heter blodört på svenska, inte att förväxla med blodrot. Första gången jag hörde om dess mirakulösa bot var av läkaren Andrew Weil, men jag har på facebook även tagit del av vittnesmål av svenskar som har provat, med samma mirakulösa bot. 

Det finns många olika cancerformer och det finns också många olika cancerbehandlingar, och man kan kombinera olika metoder. Det finns de som kombinerar läkarens metoder med alternativa metoder. En man valde att ta emot cellgiftsbehandling, men berättade att han samtidigt gjorde dagliga gröna drinkar, tog kolloidalt silver och MSM mm. På det viset kände han inte av cellgifternas skadeverkningar, han mådde bra och tappade inte ens håret. Det gäller att hitta det som just du tror på. 

 

// Sara Boo, ordförande NHF Sweden

 

Läs mer om den rosa bluffen:

https://thenhf.se/stodjer-du-rosa-bandet-sa-sott-eller-inte/

http://kurera.se/rosa-oktober-bluffen-gatt-pa-den/

http://evalotta.info/brostcancer-och-den-rosa-lognen/

http://5code.se/blogg/funderingar/item/68-brostcancer.html?utm_source=newsletter_105&utm_medium=email&utm_campaign=rosa-bandet-hyckleri

http://www.kostochlivsstil.se/nej-till-cancerfonden-och-rosa-bandet-ja-till-kostfonden/

(44950)