ID-10047403

Karolinska Institutet (KI) är världskänt för sin medicinska forskning men nu kan två skribenter på Newsvoice avslöja en skandalös mörkläggning av statistiskt säkerställd healing-forskning på KI. Studien visade bl a på 85% snabbare sårläkning med healing än i kontrollgruppen. Dessutom visade det sig att även distanshealing fungerade! Fynden utesluter helt att healing är en placeboeffekt. Nu kan healing integreras i vården, skriver Eva Olsson och Tony Eckardt, som fått tag på kopior av forskningen som stals från KI.

Resultat från 3 års healing-forskning på råttor, som gjordes på KI under åren 1995-1997, tystades ner och alla papper och data försvann. De stals enligt professor Kerstin Uvnäs-Moberg som ledde forskningen. Förutom att alla healingresultat stals, uppmanades dessutom professor Kerstin Uvnäs-Moberg av en hög chef i KI:s ledning, att lägga ner healing-forskningen. Vem den höga chefen i KI:s ledning var, som beordrade mörkläggning, ville professor Uvnäs-Moberg dock inte berätta.

Healingforskningen visade på vad man kallar för signifikans, mycket tydliga resultat på att healing fungerade på råttor. Forskningen visade t.ex. 85 % snabbare sårläkning med healing jämfört med kontrollgruppen. Detta ville någon på KI dölja. Att försöket gjordes på djur och inte på människa visar att det inte kan röra sig om någon placeboeffekt. Även distanshealing visade sig fungera – Channie West kunde påverka råttorna på KI:s laboratorium på 4 mils avstånd.

Lyckligtvis hade Channie West av sin forskningsledare underrättats om att forskningen kunde vara stöldbegärlig så hon hade lyckats att ta kopior på en del av forskningsresultaten som hon hade medverkat i. Detta verkar vara det enda som finns kvar av all denna forskning. Channie berättar om hyllmetrar med pärmar med forskningsresultat som försvann.

Vem ville dölja healing-forskningen och varför? Vem stal forskningen?

Läs mer & Källa:

http://newsvoice.se/2014/12/08/ki-morkade-statistiskt-sakerstalld-healing-forskning-artikelserie-och-videoinslag/

 

/Sara Boo Ordförande NHF Sweden
bild: Freedigitalphotos “Doing Meditation” by pixtawan

(47610)

6 thoughts on “Healing fungerar – skandalös mörkläggning på Karolinska Institutet”

 1. SJÄLVKLART fungerar den andliga healingens LJUS! Har sett otaliga resultat på detta under 19 år då jag använt healingmetoden REIKI både på mig själv, på klienter, elever, djur och växter! REIKIS vita ljus med alla regnbågens färger ger klienten exakt de färger som behöver förstärkas i aurafältet. Reiki som betyder “andligt guidad kraft” hittar den största obalansen (blockeringen, trauman (även från Själens tidigare inkarnationer, chocker, nertryckta emotioner/känslor)och löser den först (prioritetsläker, därmed kan energin börja flöda fritt inom de olika chakrana (energihjulen)och dess kopplingar till meridianer, hormonkörtlar, organ och kroppens självläkande förmåga aktiveras. En fantastisk hjälp-till-självhjälp!
  Djur ser vem som har healingförmåga och kommer fram för att få healing.
  Healing ger en kraftfull energipåfyllning till dem som dränerat sin energi och blivit utbrända.

  REIKIS EFFEKTER:
  STRESS & SMÄRTLINDRING
  GER DJUPAVSLAPPNING
  AKTIVERAR KROPPENS SJÄLVLÄKANDE FÖRMÅGA PÅ ALLA NIVÅER – PSYKISKT, FYSISKT OCH ANDLIGT
  SPÄNNINGAR, ORO, ÅNGEST, RÄDSLOR, NEGATIVA KÄNSLOR SLÄPPER
  OBEHAGLIGA MINNEN BLEKNAR BORT
  HÄLSAN FÖRBÄTTRAS
  VÄLBEFINNANDET ÖKAR
  INRE BALANS, HARMONI OCH FRID KAN RÅDA
  LIVSKVALITÉN HÖJS

  Gun Karlsson – Healer och Reikimaster

 2. Det är klart att de inte vill att healing ska fungera. Men det hat bevistats tidigare. Tänk om folk skulle börja heala, och slippa ta en massa mediciner och bli friska fortare – hemska tanke. Vad ska de då göra med alla överblivna läkemedel, och vad ska Pharmacias aktieägare säga när försäljningen av läkemedel drastiskt sjunker? Det är helt och hållet en fråga om pengar.

 3. Min försiktiga gissning är att de mäktiga läkemedelsföretagen naturligtvis inte vill veta av några sanningar som skulle stoppa deras megaförtjänster på mänsklig och animalisk krankhet.
  C.Nylander

Comments are closed.