Ingen lingondricka i vaccin skriver Expressens krönikör klarsynt! Vår gästkrönikör Eleonor Magnusson påminner henne om att det är klokt att hålla munnen stängd när man är ute på djupt vatten! 

 

gästkrönikör Eleonor Magnusson

Barnmisshandel! ropar Expressens krönikör åt föräldrar som väljer bort vaccin

Efter att igår (16 maj 2015) ha läst det som Expressens krönikör Malin Roos skrev under rubriken ” Barnmisshandel att inte vaccinera”, så har jag nu lite tankar som jag skulle vilja ge luft åt och sätta på pränt.

Egentligen undrar jag mest vad Malin gör på sitt ”välmående arsle”, som hon själv uttrycker det. Tydligt är att hon har en massa åsikter om saker och ting, men borde de inte också ha någon grund innan hon får uttrycka dem på detta vis i en tidning med denna spridning?

”Här har vi ett mycket bra skydd tack vare vaccinationsprogrammet som landsattes på 80-talet och som har utvärderats noga”, påstår Malin. Sanningen är dock en helt annan. Socialstyrelsen skriver i sin skrift “Vaccination av barn”:

”Vacciner som utvecklades i början eller mitten av förra seklet är vanligtvis inte utvärderade med dagens krav på placebokontrollerade effektprövningar. Det gäller t.ex. difteri, stelkramp, polio, mässling och i västvärlden röda hund.”

Eftersom Malin heller inte verkar förstå gången på hur vaccinationsprogrammet är skapat, eller vilka parter som varit med om att skapa det, så tänkte jag upplysa henne om det. Det är nämligen så att det till grund för Socialstyrelsens rekommendationer när det gäller vaccinationsprogram, så har vi tidigare haft Smittskyddsinstitutets forskning bakom detta. Vad många inte verkar förstå är att Smittskyddsinstitutet samarbetat med och tagit emot pengar från olika vaccinföretag som producerar dessa vaccin, t ex Glaxo Smith Kline (GSK).  Många skulle anse att det föreligger jäv redan där, men än större blir olämpligheten för detta samarbete när man förstår att GSK är ett företag som i land efter land ute i världen blivit åtalade för mutbrott och förvanskning samt hemlighållande av forskning och annat vilket snarare tyder på att de har mer fokus på att tjäna pengar – än på barns hälsa.

Så sent som 2012 blev GSK dömda för illegala vaccinationsförsök i Argentina, som fick till följd att minst 14 barn miste livet och GSK fick böta 400 000 pesos (ca 366 000 kr). Förutom att ta livet av barn och experimentera med människor, hävdade domaren att företaget dessutom hade förfalskat föräldratillstånd så att barn kunde delta utan föräldrarnas godkännande. Faktum är att det är okänt hur många barn som har fått svåra vaccinskador efter detta och hur många som egentligen dog. Som med många andra vaccin så höjs den officiella dödssiffran allteftersom åren går och hemliga dokument läcker ut från olika myndigheter. Detta har också skett tidigare när det gäller GSK.

En barnläkare som arbetade på sjukhuset när GSK började att rekrytera bebisar till sina illegala människoförsök sade att GSK inte bara tvingade föräldrar att skriva över rätten om sina barn, utan även anställde läkare på sjukhuset för att övertala föräldrar till just detta. Många av dessa utnyttjade faktumet att föräldrarna inte var läskunniga. Nästan som Malin Roos gör i sin krönika, när hon i princip uppmanar föräldrar att inte ens läsa den obligatoriska bipacksedeln, utan bara förlita sig på sjukvården och läkarna:

 

– Ingen lingondricka i vaccin påpekar expressens krönikör Malin Roos klarsynt

 

” Och det fattar väl alla att det inte är lingondricka i kanylerna på BVC, men att dra det till “försökskanin åt läkemedelsindustrin”, hjälp.

I ett liv där jag hittills inte har läst en bipacksedel där inte varenda symptom i världen räknas upp och där det gula vaccinationskortet är lika borta varje gång (gamla skötväskan, tredje kökslådan, medicinskåpet, VAR?!), så är jag oerhört tacksam över att någon vill hjälpa mig med detta viktiga.” skriver Malin Roos.

 

 

innehåll i vaccin

Denna sammanställning är gjord av Stefan Whilde Det han har missat är att vaccin även innehåller hemlighetsstämplade ingredienser som inte avslöjas eftersom det anses vara affärshemligheter

 

Det ska bli intressant att ta del av vilka vaccin som ligger till grund för dödsfallen i Mexico, maj 2015, på vaccinerade barn, där dödssiffran fortsätter att stiga, och som gjorde att Mexicos myndigheter valde att stoppa alla vaccin i hela landet.

Att Malin Roos inte vill ta sitt föräldraansvar och läsa på rörande det som rör hennes barn, utan hellre vill sitta på sitt /citat/ ”välmående arsle” och inte ens behöva resa sig och gå igenom skötväskan eftersom hon hellre vill få ett ”ping” via mobilen eller mailen får stå för henne. Men att trycka sina tarvliga åsikter i en av Sveriges största kvällstidningar blir bara löje.

Så Malin, om du inte vill läsa på men ändå vill vaccinera ditt barn: fine, det är ditt egoistiska val, men håll din okunskap undan oss andra.

Att välja bort vaccin handlar nämligen inte om livsåskådning, det handlar om att lägga ned timme efter timme på att läsa på om ämnen som rör det viktigaste vi har; våra barn.

//Eleonor Magnusson, påläst mamma

(14701)

6 thoughts on “Eleonor Magnusson bemöter Expressens krönikör om vaccin-barnmisshandel Del 3”

  1. Äntligen kom den här debatten upp till ytan. Kanske gjorde Malin omedvetet mänsklighen en tjäns. År efter år har vaccinationsskandaler dykt upp för att snabbt tystas ner.

Comments are closed.