Avslöjande om vacciners orsak till cancer och autism – kan förena mystiska dödsfall bland läkare

Ett dussintals alternativa läkare har dött under mystiska omständigheter. Nu ser det ut som att det som är den gemensamma nämnaren är att flera av dem hade tagit del av forskningsarbete som visar att nagalase, ett enzym som avsiktligt tillsätts alla vacciner förhindrar vitamin D från att binda till Gc-protein (som används av immunförsvarets makrofager), vilket totalt förhindrar kroppens naturliga förmåga att döda cancerceller.

Nagalase är ett protein som även tillverkas av cancerceller, och av virus. Detta protein har också visat sig finnas i höga koncentrationer hos autistiska barn och ger även upphov till immunbrist. När Vitamin D tvärtom binds till Gc-protein så bildas GcMAF.

Dr Ted Broer lyckades långt om länge att komma ut i denna sändning, där han berättar om detta, lyssna! Efter att han definierar var GcMAF är så säger han ” detta är förmodligen det enskilda ämne, i immunförsvaret, som mest effektivt dödar cancerceller.  

Vi vet att autism har ökat explosionsartat sedan vi började att vaccinera. Det första autismfallet uppstod 1931 efter att barnet hade fått difterivaccin – den allra första batchen som innehöll kvicksilver. Idag har vi spridit kvicksilver runt oss och i oss. Cancer har också ökat lavinartat och kan nu även det kopplas till vacciner, vilket inte är första gången. SV40, ett virus som är känt att orsaka cancer hos människan orsakades av poliovaccin. Nu tillsätts alltså medvetet ett ämne i vacciner som hindrar oss från att kunna bilda vitamin D som behövs för att förhindra cancer. Nagalase är också känt att orsaka diabetes typ 2, som även det har blivit en folksjukdom, och trots sitt namn “åldersdiabetes” nu till och med drabbar barn.

De här läkarna dödades inte för att de hade funnit behandlingar som kunde bota cancer och autism, utan de dödades mest troligt för att de hade forskat, både hade kunskapen och bevisen för att de vaccin som vi injicerar i våra barn faktiskt ORSAKAR vår cancer- och autismepidemi. Dessa läkare hade samarbetat och skulle just gå ut publikt med sin information. Flera av dessa läkare arbetade med (eller anklagades för att göra det) eller kände till GcMAF, som gör att kroppen kan använda just D-vitamin för att bekämpa infektion och cancerceller. GcMAF är känt inom alternativa kretsar som ett naturligt och biverkningsfritt alternativ till cellgifter.

GcMAF är nu förbjudet i USA och den tillverkare som uppges finnas i Europa fick tidigare i år stänga ner, pga räderna mot GcMAF. När du ser filmen nedan så inser man att FDA vill ha bort GcMAF eftersom det fungerar. Ett annat naturligt cancermedel som har jagats på samma sätt är Protocel. Nämnas kan att både Dr. Hedendal och Dr. Bradstreet hade duster med myndigheterna pga deras okonventionella behandlingar, som de facto hjälpte människor. Faktum är att bara veckor innan dödsfallet så stormades Bradstreet’s kontor av FDA.

 

Vivian Murdock var det första barnet som någonsin hade fått diagnosen autism. Detta tillstånd hade aldrig någonsin tidigare beskrivits i medicinhistorien – året är 1931. Vi hade helt enkelt uppfunnit en ny sjukdom genom kvicksilver och vaccin. 1930 så kom det ut tre produkter med kvicksilver. Det användes som konserveringsmedel för trä (till fönster), som frödesinfektionsmedel och till att konservera vacciner. I vaccin hette ämnet Merthiolate (senare mer känt under namnet Thiomersal) och salufördes av Ely & Lilly. Det förbjöds 1970 i de två förstnämnda produkterna eftersom det hade visat sig vara farligt för människor och djur. Vi fortsatte dock att injicera det i våra bebisar i 20 år till, in på 90-talet.

 

first_child_autism

 

Idag heter det inte längre att det skulle vara ett konserveringsmedel, utan man kallar det så vackert för “adjuvans” – något som tillförs för att vaccinet ska “ta” bättre. Man har i de flesta vaccin idag ersatt kvicksilvret med aluminium, som även det är ett giftigt nervtoxin. Det låter ganska logiskt, att om det fanns tre produkter som kunde kopplas till autism, och två försvinner från marknaden medan den tredje fortsätter och dessutom används mer och mer och autismfallen bara ökar i proportion till användningen. Då måste vi göra något som är väldigt fel!

Det är möjligt att det inte längre är kvicksilvret i vaccinet i lika stor utsträckning som är orsaken längre. Men vi får inte glömma bort att människokroppen idag är så kontaminerad med kvicksilver eftersom vi har det i vår miljö (vilken belastas många, många tonvis varje år på grund av våra lågenergilampor) och många har det i sina tänder, eller får i sig det via fisk. Ett foster tar dessutom upp i stort sett allt kvicksilver under graviditeten och skyddar på så sätt modern, men kommer alltså att ha en ansenlig mängd upplagrad redan vid födseln. Med kvicksilver i blodet och en samtidig vaccination… ja då finns det uppenbara risker för de som vill se kopplingen. Det finns en dansk forskare som berättade i mars i Vetenskaps värld om att vi har så mycket kvicksilver i omlopp att det har gjort att hela befolkningens IQ har förskjutits på så sätt att snittet har sjunkit för folkets IQ och är jämt fördelat till det sämre över hela grafen, jämfört med förr. Befolkningen blir med andra ord allt dummare… Kanske är det därför vi tillåter att nagalase och andra suspekta ingrediener injiceras i våra bebisar?

innehåll i vaccin

Denna sammanställning är gjord av Stefan Whilde Det han har missat är att vaccin även innehåller hemlighetsstämplade ingredienser som inte avslöjas eftersom det anses vara affärshemligheter. Och nu får vi lägga till Nagalase!

 

Om vi inte gör något drastiskt nu så kommer hälften av alla barn i USA få diagnosen autism år 2025! USA är också det land i världen som vaccinerar mest. Autism ökar lavinartat! Med tanke på att det fanns 0 (noll) fall av autism 1930 och det idag till och med finns siffror på 1  (en) på 50 – så borde läkarkåren rycka i handbromsen. Några läkare vågade göra det… och de dog. Det rubriceras som självmord. Andra tystas, jagas, mutas, kickas eller förlöjligas som tex Andrew Wakefield.

 

Autismdiagnos i USA statistik

 

Vad det gäller autism så behandlade Dr. James Bradstreet 1,100 patienter med GcMAF och 85% svarade positivt på behandlingen. Dr Bradstreet som lyckades behandla autism begick ett uppenbart självmord enligt mainstream media, skriver Newsvoice.

En annan läkare  Dr. Andrew Moulden, dog oväntat i nov 2013 – han blev endast 49 år. Han visade upp vetenskapliga bevis för att varje dos vaccin som ges vuxna och barn skadar dem.

Dr Boyd Graves som oväntat dog 2009 i akut e-coli förgiftning hade bevis för att HIV/AIDS var skapat och medvetet tillfördes vaccin (han blev 57 år). Här är en intervju med Dr Boyd Graves:  http://www.finalcall.com/artman/publish/Perspectives_1/AIDS_is_man-made_-_Interview_with_Dr_Boyd_Graves_1597.shtml . Han skriver i ett brev till senator  Chairman Feingold att de finner att i jakten på AIDS uppkomst så leder spåren till U.S. Special Virus program (1962 – 1978). 

Att vaccinationsprogram används för att forska på människor är inget nytt. I ett WHO- initierat vaccinationsprogram tillsattes hCG som resulterade i att 3 miljoner kvinnor blev sterila.

Nu när befolkningen börjar förstå att vaccin är en enda stor penningindustri med vår hälsa som insats, och rena guldgruvan för industrin när de vill forska på levande människor (HPV-vaccin är till exempel en GMO-produkt, framtagen med genteknik), så börjar det höras tongångar om obligatorisk vaccinering… Och läkare som förmedlar sanningen dör på löpande band. NHF/NHF Sweden har skrivit en artikel mot Sofia Arkelstens förslag om tvångsvaccinering.

baby_vaccin

Våra barn ska inte tvångsvaccineras – Sofia Arkelsten!

 


Läkarna som dog i Florida under 1 månads tid år 2015

1- June 19th, 2015- Dr. Jeff Bradstreet a former resident of East Coast Florida who practiced in Georgia, was found dead with a gunshot wound to the chest in a river. His death was ruled suicide. He was a staunch opponent to vaccinations and avid autism researcher. He believed vaccinations were linked to autism and he proved it. Some believe he even found the cure to autism.

2- June 21st, 2015 – Dr. Baron Holt a chiropractor who was found dead on Florida’s East Cost, but no cause of death has been listed. Died at age 33.

3- June 21st, 2015- Dr. Bruce Hedendal DC PhD another chiropractor who was found dead on Florida’s East Cost but no cause of death has been listed.

4- June 29th, 2015 – Holistic doctor Teresa Sievers MD was found murdered in her home in Florida.

5- July 10th, 2015 – Osteopathic Doctor Lisa Riley was found in her home in Lee County Georgia, just a few hours from Florida, with a gunshot wound to her head.

6- July 19th, 2015 –  Dr. Ronald Schwartz, MD, was found murdered in his home in Florida.

7- July 21st, 2015– Dr. Nicholas Gonzalez, a prominent New York alternative Cancer Doctor dies of a heart attack.

8- July 23rd 2015 – Dr. Jeffery Whiteside is found dead in Door County with a .22 caliber close to his body. He was known for his successful treatment of lung cancer

Läkare som saknas

1- June 19th, 2015 – Three doctors were traveling to the State Capital in Mexico and went missing that day. Authorities claim they found the bodies but family members say they look nothing like them.

2- July 3rd, 2015 – Dr. Patrick Fitzpatrick MD went missing. He was traveling from North Dakota, to neighboring Montana. His truck and trailer were found on the side of the road.

// Sara Boo, ordförande NHF Sweden

(46236)