Friskare utan vaccin – med fd cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart, Ph.D

 

NHF Sweden inbjuder till föreläsning om vacciner med historisk bakgrund till de moderna vaccinerna inklusive HPV-vaccinet; deras innehåll och tänkta verkan; förväntade skador o biverkningar samt vaccindetox och hur man stärker immunförsvaret.

 

 

Stewart

Cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart, Ph.D

 

Ann-Charlotte Stewart är cancerforskaren som efter tio år tappade förtroendet för den allopatiska traditionen, med farliga läkemedel med biverkningar samt med en mentalitet som kännetecknades av uppblåsta egon och aggressiv girighet. Detta ledde till att hon hoppade av sin framgångsrika karriär redan år 1995 till förmån för alternativ, naturlig behandling och optimalt välmående. Hon har aldrig gått tillbaka till sin forna karriär som cancer- och vaccinforskare, med stipendium från IARC/WHO som tillät henne att studera associationen mellan Humant Papillomvirus (HPV) och livmoderhalscancer.

Dessa internationella studier genomfördes på The Cancer Center i Albuquerque, New Mexico, USA, åren 1994 -1995. Hennes handledare från detta lab är idag en av de forskare som ligger bakom patentet till HPV-vaccinerna Cervarix och Gardasil.

Året innan postdoc studierna i USA, 1993, disputerade hon i ämnet medicinsk genetik med inriktning på papillomvirusgenetik och genuttryck på Institutionen för Medicinsk Genetik, Uppsala universitet. Hennes fil kand togs 1989 i ämnena mikrobiologi/molekylär biologi.

Ann-Charlotte har mycket att lära oss om vacciner, behövs de egentligen, är de säkra och effektiva och framför allt – hur kan man själv boosta sitt immunförsvar?

Varmt välkommen till en spännande föreläsning!! 

Begränsat antal platser.

Var: Kulturhuset Björnen, Åstorp, Skåne

Tid: Föreläsningen startar kl 15.30 ( Obs! kom gärna en halvtimme före så vi kommer igång i tid)

Entrépris: 250 kr

Anmälan sker via telefon, Sara Boo:  Telefon 042-50454

 


NHF Swedens Årsmöte med föreläsning

pdf_adobeKALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2016  den 12 mars kl 13.00, Kulturhuset Björnen, Åstorp, Skåne

Program

 

  • kl 13.00 – 15.00 Årsmöte; Val av Ordförande, Kassör och ledamot på två år och ledamot på ett år. Ekonomisk redovisning, verksamhetsberättelse mm. obs! Kom i god tid så vi kan starta kl 13.00! (endast för medlemmar)
  • 15.00 Paus med fika, Muffins, småkakor, frukt och dryck
    (endast för medlemmar) 
  • 15.30 Föreläsning: Friskare utan vaccin (öppet för allmänheten)
  • 18.00 Kvällsmat (inklusive dryck) och Mingel (endast för medlemmar)

Välkommen!

(7951)