vitamin-c-4940388_1280

 

Annvi Gardberg på Yle planerar att publicera en värdsensation! Wow! Hon tänker avslöja att Ann-Katrine Backman på sin privata Facebookprofil har delat en petition där petitionsförfattaren Kirsi Koivu, med 9 läkare bakom sig, vill att man ska införa C-vitamininjektioner mot Covid-19. Det betyder att Gardberg tjuvläser på Ann-Katrines privata facebook-sida – men vilken tur – betänk vilket scoop Gardberg har grävt fram denna gång!

Tänk att Ann-Katrine Backman privat med sina vänner har vågat dela en petition som går ut på att använda C-vitamin vid Covid-19. Gardberg tycks inte veta att 1 miljard människor har en regering som rekommenderar C-vitamin i högdos som injektionsbehandling för Covid-19, eftersom man redan har 3 pågående studier med detta. Även i USA, New York använder man C-vitamin vid Covid-19, och det har påbörjats en studie i Italien med C-vitamin mot lunginflammation orsakad av Covid-19.

Vi får inte glömma bort det anmärkningsvärda tillfrisknandet i Auckland, Nya Zeeland, där läkarna skulle stänga av Alan Smith från den livsuppehållande hjärt-lungmaskinen och låta honom dö av svininfluensa och leukemi. Alan räddades dock till livet av C-vitamininfusioner, tack vare sina söner som vägrade att ge upp hoppet. Alan blev inte bara fri från svininfluensan utan även från leukemin. https://www.youtube.com/watch?v=l772sEfYnRg

https://www.thenhf.se/dodsdomd-man-botas-av-c-vitamin/

Läkarna tror emellertid inte att det var C-vitaminet som räddade Alan, de tror att den livräddande insatsen i stället var att man vände på Alan i sängen så att han låg på magen i stället för på rygg. En av Alans söner kunde inte låta bli att undra varför läkarna i så fall inte valt att pröva det, innan man beslutade sig för att koppla ifrån de livsuppehållande maskinerna. Eftersom Gardberg verkar ogillar C-vitamin som behandling, så är det troligt att Gardberg också tycker att man hellre ska vända på patienterna på mage i sina sängar i stället för att ge C-vitamin. Ja, vilket scoop det skulle bli!! Jag tror att Gardberg är något på spåren här…

Gardberg målar även upp konspirationsteoretiska insinuationer om att Michael Zazzio har kopplingar till Nya Tider bara för att Nya Tider har gjort en intervju med Michael Zazzio. Gardberg har ett och annat att förklara. Har man kopplingar till det mediebolag som man omskrivs i? Så intressant då måste Zazzio har väldigt starka kopplingar till Yle eftersom Annvi Gardberg flera gånger har velat att Michael Zazzio ska uttala sig till Yle (det MSM-forum där Gardberg planerar att publicera sin konspirationshärva). Det absolut roligaste är att även Gardberg vill skylla på ryssen – och vi vet ju hur bra det blev när Anders Ygeman försökte skylla på ryssen när han fick en massa kritiska och oroliga kommentar om sitt inlägg på Facebook om 5G. Ygeman fick snabbt en reaktion från Rysslands Ambassad i Sverige som syrligt svarade:

Våra speciella gratulationer med anledning av det Nya året går till Sveriges energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman. Som vi har lärt oss känna i ”Svenska Dagbladet” från 31 december har populariteten av hans ”Facebook”-sida ökat dramatiskt vilket vi av hela vårt hjärta gratulerar honom för! Det är ett särskilt nöje att det stigande intresset för hans inlägg, inklusive de som handlar om 5G, förknippar Anders Ygeman just med vårt land. Med hänsyn till den omfattande reaktionen på ministerns senaste inlägg verkar det så att nästan alla ryssar som behärskar svenska kommenterat! Å vår sida borde vi erkänna att vi inte haft någon aning om Anders Ygemans höga popularitet i Ryssland. Vi lovar att prenumerera på hans ”Facebook”-sida och noga följa honom i sociala medier

Gardberg försöker alltså med ”guilt by association”, vilket är MSM-medias stående försök att misskreditera människor. Jag har själv tidigare skrivit hälsorelaterade artiklar som har publicerats av Nya Tider som pekas ut som ”extremhögern” av Yle, och jag kan säga att jag har bemötts mycket människovänligt och värdigt av Nya Tider och dess medarbetare (trots att jag är färgad) och det är mycket mer än jag kan säga om Yle och Annvi Gardberg som konsekvent har vägrat att svara på adekvata frågeställningar om de vetenskapliga brister som Yle tidigare har visat i sin rapportering om kolloidalt silver.

Ser Gardberg oss som vill ha naturlig behandling som andra sortens medborgare som ska hängas ut i media (dagens form av dödsstraff), förlöjligas, hetsjaktsjagas, hängas ut som kriminella och bluffmakare. Är det kanske Gardberg och Yle som är ”rasistiska” och ”extrema åt något håll” som behandlar mig och mina gelikar i hälsobranschen så illa och ovärdigt? Jag bryr mig inte om grupperingar om det är höger eller vänster (de flesta är säkert lite av varje) jag tycker dock att det är avskyvärt att en journalist ägnar sig åt så snedvriden journalistik så att sanningen går förlorad, den sanning som en sann journalist har åtagit sig i sitt kall som journalist att förmedla.

När två personer blev friska från hudcancer helt biverkningsfritt, så valde Gardberg i stället att förmedla en smutskastningskampanj mot Ann-Katrine Backman som terapeut trots att detta var något som hänt privat, inom hemmets fyra väggar. Ann-Katrine hade själv blivit frisk och lät prova samma salva på en familjemedlem. Det var två personer av två, det vill säga hundra procent som blev friska  snabbt, lätt och biverkningsfritt.  Detta talade Gardberg tyst om. I stället hängde Gardberg ut Ann-Katrine som en kriminell terapeut.

Gardberg har således en på förhand avgjord inställning mot alternativmedicin och hälsoförespråkare, och är avgjort dålig på att objektivt lägga fram de båda sidornas ställningstagande, utan att lägga in värderingar. Tilläggas kan att Ann-Katrine varken är kriminell enligt finsk eller svensk lag. Finland har ingen reglerande lagstiftning och Ann-Katrine har självmant valt att följa svensk lagstiftning på området trots att hon är verksam i Finland och faktiskt inte behöver göra det. Detta framgår emellertid inte av Yles snedvridna rapportering, och Annvi Gardbergs felaktiga argumentation (som bestod i misskreditering av och påhopp på Ann-Katrine) användes av Yle/Gardberg för att propagera för införande av en kvacksalverilag i Finland.

Gardberg tar i sin nya artikel även upp det inspelade samtal med Folkhälsomyndigheten där Anders Tegnell har uttalat sig om kolloidalt silver. Gardberg är extremt duktig på att plocka ut väl valda delar som förmedlar hennes inställning och skriver ”Tegnell säger till SVT att hans ord har `stulits mitt i en mening´ och tagits ur sitt sammanhang.” Gardberg skriver emellertid inte ett ord om att Tegnell även i samma artikel säger att han inte är felciterad. Gardberg kan ju svara på hur man stjäl något mitt i en mening, när det är ett helt telefonsamtal som är utlagt. Det är Tegnell själv som talar – har Tegnell stulit sina egna ord, eller? Gardberg missade även att återge vad SVT som har lyssnat på inspelningen skriver i samma artikel: ”och det verkar som att Tegnell säger att kolloidalt silver `fungerar på de flesta virus´”. Jaha, det är ju precis den information som alla andra också har uppfattat och som delas i sociala media. Gardberg har än en gång lyckats med konststycket att göra en höna utan att ha en endaste fjäder.

/Sara Boo, sekreterare NHF Sweden

 

Det inspelade samtal som SVT tar upp i sin artikel med Anders Tegnell om kolloidalt silver.

(946)