Detta är ett upprop mot LRF och deras beslut att släppa GMO fritt i Sverige och tillåta genmodifierade  foder

Nästan alla länder i världen går nu emot Monsanto och GMO – utom Sverige! Jag tycker det är dags att låta den vanliga människan tala – gamla tider är över där svensken blev överkörd och vek ner sig…

Vi vill ha en giftfri och icke genmodifierad jord att leva på

In English:

This is a petition against LRF(Lantbrukarnas Riksförbund-Farmers association) and their decision to realese GMO in Sweden allow GMO crops to feed animals with

Nearley every country are Now moving against MONSANTO and GMO – exept Sweden

I think its time to let the common man speak

We want a non-toxic and Gmo free earth to live on

Skriv under petitionen Upprop mot LRF angående deras beslut att släppa GMO-foder fritt i Sverige

Delta i Marchen against Monsanto och GMO nu på lördag den 24 maj

(9404)

45 thoughts on “Upprop mot LRF angående deras beslut att släppa GMO-foder fritt i Sverige  ”

 1. Snälla LRF, låt försiktighetsprincipen råda även fortsättningsvis. Säg ett absolut NEJ till GM-foder, och naturligtvis till all GMO. Låt svensk mat stå för nåt unikt även i framtiden.

 2. Varenda bonde skulle lämna LRF om de släpper GMO fritt. Det är en kränkning mot allt det arbete som bönderna lägger ned och den kompetens som de förvärvat och ärvt från tidigare generationer. Att förgifta djurens foder är ett hån. Alla de bönder som jag känner, många av dem genom politiska nätverk, samtliga har med emfas varit emot GMO. Jag upprörs av denna arrogans att fullständigt strunta i de personer ni ska företräda, RFV! Men ert syfte har kanske förskjutits mot egna agendor som handlar mer om att frittera sig med makten och kapitalet, eller hur? Avskyvärt, och ni kommer att ångra er och ert misstag. Om ni kontaminerar lantbruket begår ni en dödssynd mot mängder av människor, Ja, mänskligheten faktiskt. Livsmedelsbristen nalkas med stormsteg när urbaniseringen världen över accelerarar i allt snabbare takt. Alla länder blir snart varse nödvändigheten av en omfattande utveckling och expandering av lantbruket, där export/import blir starkt reglerat. När nöden står för dörren kan man inte överlåta åt marknaden att fördela resurserna utan det måste utgå politiska direktiv till institutioner som ser till att de genomförs. GMO i det här läget är rena vansinnet och ett experimenterande som vi absolut inte har råd med! Det är brottsligt!!!

 3. Varför kan inte LRF hålla sig uppdaterade med folks vilja? Vi vill inte ha GMO! Varken som grönsaker eller som foder till våra djur! GMO är inte säkert som föda till människor eller djur och det vet alla som tar till sig minsta lilla information, varför kan inte LRF begripa det? Andra länder har fattat detta men inte Sverige som ser sig som ett föregångsland!

 4. Nej till GMO för människans djurens och naturens skull! Genmanipulerad mat känner våra kroppar inte till så vi kan inte bryta ned den. Detta skapar sjukdomar!
  Dessutom mutar Monsanto regeringar världen över för att de vill ta över matmarknaden i ekonomiskt syfte! De skiter i vår hälsa och i naturen då de besprutar våra jordar så allt dör ut runtomkring! Ett farligt företag som borde stoppas i tid!

 5. Vi har tröttnat på korrupta politiker, de som påtvingar cancerframkallande grödor och försöker pusha på det över hela världen.
  SLUTA omedelbart med allt skit och låt oss äta vad vi vill!

 6. Hur kan LRF i Sverige vara så j-vla tröga så de tillåter nått så dumt som andra länder har stoppat… Trodde Sverige var bättre än så…

 7. Många vill inte ha GMO alla vet att riskerna är för stora man har sagt nej i flera länder men nu vill giriga personer ändå forsätta med att pusha GMO till folket. Snälla tänk.

 8. Detta är skamligt LRF.. Fy att Ni går emot folkets vilja..Fattar Ni inte att vi är så många som protestera mot detta vansinne?

 9. Jag köper bara svenskproducerad mat, främst för att jag vill värna det öppna landskapet. Jag har också varit mån om att köpa norrländska produkter för att maten inte ska behöva åka omkring i onödan. Men nu vet jag inte. Blir det fritt fram för GMO i fodret till ALLA svenska djur och i svenska grödor – ja, då vet jag inte vad jag ska äta längre. Egenodlad potatis och egenfiskad fisk?

 10. Precis som det sägs:
  “Vi vill ha en giftfri och icke genmodifierad jord att leva på”

 11. Jag vägrar att handla Era produkter ifall Ni kommer att använda GMO utsäde till vår och våra djurs mat. Lantmännens gröna grodd betyder GMO för mig från och med NU.

 12. Enkelt stopp för all GMO!!!
  Det har INGET med svälten i världen att göra PUNKT!!!

 13. Vill INTE ha GMO i Sverige!! Se det som en konkurrensfördel att ha GMO-fritt. Och kräv för Guds skull LÅNGA studier, minst två år! Var tog försiktighetsprincipen vägen?!

 14. Jag kommer att bojkotta Lantmännens varor i fortsättningen. Vilken skandal!

 15. Tänker ni förstöra både jorden och de som lever på den?! Vakna och ta ansvar!

 16. Hur köpt kan man bli?? Hur tondöv får en myndighet va mot sitt eget folk ?? Skärp er för fan !!!
  Ni överlever inte ett val till annars LRF ! USA är inget land man behöver följa eller ha som ledande exempel .

 17. Släpper ni in GMO i Sverige så har mitt och garanterat många andras förtroende för myndigheter helt försvunnit, finns inget bra med det

 18. GMO är som att våldta moder natur. Det finns inga genvägar i naturen, så som den ser ut idag är en utveckling som hänt på naturlig väg. Låt oss och låt våra barn få uppleva hur den är tänkt att vara, UTAN GMO.

 19. Det senaste om GMO är att intakt DNA och RNA från GMO kan tas upp av våra celler och kan därmed styra våra egna celler på ett sätt som aldrig tidigare skådats.
  Jag vill inte att mina egna celler ska producera antibiotikaresistens eller neonikotinoider (insektsgift som tar kål på våra pollinerare)
  Vägra allt vad GMO heter och vägra äta mat som innehåller GMO eller mat som har ätit GMO.

 20. USA släppte in GMO, nu hyr man in bin för pollinering.
  LRF måtte ha fått intellektuell härdsmälta. Hillary
  Clinton förordar GMO i sin 220.000 dollarsföreläsning
  för näringslivstopparna. Forskare som gjorde adekvata
  studier (20 månader) på GMO får sparken, då han fann
  grava genetiska skador på mössen. Ett samtal från
  Monsanto med Bill Clinton räckte för att stoppa for-
  skaren.

 21. I en “debatt” i SVT i samband med att man röstat om GMO, som gav till resultat att varje land själva skulle få besluta om man ville ha GMO, möttes två kombattanter i en s k debatt. Den var superkort, två repliker. En uppenbarligen mycket väl påläst vänsterkvinna avslutade det första inlägget med att hävda att man bör tillämpa försiktighetsprincipen i detta fall. Slutreplik från en totalt okunnig eller mycket naiv Maria Corazza-Bildt, med ett förfärligt högdraget kroppspråk: “FLUM! Man måste lita på vetenskapen, 25 års forskning.”
  Intet ord om vilket företag som forskat/fuskat. Det behövdes bl a bara ett telefonsamtal på 90-talet från Monsantos ordförande till Bill Clinton för att få Tony Blair att se till att den skottske forskaren, som hotade införandet av GMO i Skottland, blev avpolletterad. Han hade nämligen fött upp möss med GMO i 20 månader och funnit grava utväxter på kropparna och missbildade inre organ.Kontrollgruppen var frisk.BIG BUSINESS.

Comments are closed.