Beslutet jag gjort, att inte slåss mot Jättarna och i stället använda mig av det LJUS som finns inom oss alla och sprida KÄRLEK istället för kamp, visade sig vara ett bra drag. Tills jag tappade gnistan. 

Text & Bild Nonna Larsson

Nonna_Larsson

Mörkret trängde sig in och jag fylldes av trötthet när jag såg FDA:s senaste utspel i kampen mot att befria människor från att bli friska från Ebola. Tre företag har i veckan som gått, personligt blivit uppsökta av FDA personal, vilket är mycket ovanligt. De fick överlämnat varningsbrev med hot om åtal, om de inte tar bort påståenden på sina hemsidor, om att deras produkter kan ta död på Ebola-virus.

Ett av de drabbade företagen är Solution Foundation, med KOLLOIDALT SILVER, nanosilver. FDA har dock gått ut med, att i Ebola-fallet kan man tänka sig att använda obevisade läkemedel. Allt utom kolloidalt silver. Varför? För att kolloidalt silver tar hand om virus på ett effektivt sätt?

Jag ska inte skylla på ebolaviruset för min tappade gnista. Uppgivenheten som kom över mig, handlade också om att året är 2014.  Borde det inte vara självklart att vi har tillgång till NATURLIG HÄLSOSAM MAT. Rätt att välja NATURLIG ALTERNATIVMEDICINSK  BEHANDLING.  Få en fullständig OCH SANN  bild av VACCINATIONER och MEDICINER. Dessutom skulle GENMANIPULERAD MAT överhuvudtaget inte existera eftersom människors kunskap om vad GMO innebär, skulle vara så stor att GMO-odling, skulle vara helt uteslutet.

Där satt jag med min tappade gnista och hade just bestämt mig för sluta ta in sanningen och ljuset. Sluta söka fakta och engagera mig. Låta lögnerna från etablissemanget härja helt fritt. Sluta undersöka och leta sanningar. Däremot kommer jag inte att SVÄLJA det som myndigheter och press basunerar ut. Men jag ska HÅLLA FÖR ÖRONEN och BLUNDA, precis som många väljer att göra. Jag ska plocka fram en bra bok, slänga mig i soffan och skita i resten. För det handlar inte om MIG. Jag har det bra och jag vet tillräckligt mycket för att fortsätta ha det bra.

Det är då hon dyker upp, EMMA WATSON i United Nation och säger:

Om inte JAG? VEM? – om inte NU? NÄR?

Vistas i NATUREN är A.G.E sänkande

Så sant, Så rätt – Om inte Jag? Vem? Om inte nu? När? Då hände något och gnistan fick nytt liv. Ljuset blir starkare och snart befinner jag mig i det bländande och känner hur jag fylls på med kraft och kärlek. Kärlek till ALLT och till ALLA OCH jag vet, att det inte handlar om mig och mitt liv. Det handlar om de som kommer efter mig. Jag vill inte tillhöra den grupp som inte tar ANSVAR. Jag vill en dag gå vidare och veta att jag tillhört den MODIGA SKARAN som vågat SE SANNINGAR. En återkommande fråga dyker upp. När ska människan våga sig fram ur mörkret? och ha modet att se LJUSET? SANNINGEN?

Varför tror vi på så många lögner? I en tid, när vi har all möjlighet att själva undersöka. Svaret kom direkt. NÅGON tjänar pengar på att vi låter oss luras av de läckra kemikalierna som lovar oss billig konstgjord mat och dryck som dessutom smakar fantastiskt gott. Snabbt tillfrisknande och Skönhet, vill vi också ha. Detta har vi köpt och trott på. För det är enkelt och bekvämt. Men det låga priset vi köpt varan för, får vi betala tillbaka i form av ohälsa och läkemedel.

Om jag inte är helt fel informerad,  så är kemi-industrin, ett av världens mest lukrativa industrier följt av läkemedels- och skönhetsindustrin. Artikeln som fick mig att AGERA var när jag läste att Hälsoministern i Nigeria gått ut med ett meddelande den 14 augusti 2014, att man genom en donation från en nigeriansk vetenskapsman fått kolloidalt silver, för att kunna BOTA Ebola i landet.

Denna händelse får FDA att totalt ”flippa” ut. Jag har inget annat ord för det. I varje fall kallade FDA, kolloidalt silver för bedrägeri och liknade det vid bekämpningsmedel och avrådde bestämt från all användning. Till följd av att hälsoministern i Nigeria backade och de drabbade fick inget kolloidalt silver.

Det jag sänder ut kommer alltid tillbaka. (Hyllie Malmö)

För mig var detta både skrämmande och ofattbart. Visst vet jag att det finns många skrupler i läkemedelsbranschen och att de gått över många lik. Men hur kan man behandla dessa sjuka människor så samvetslöst. Själv har jag använt kolloidalt silver av och till sen år 2007.

Rent silver är en ogiftig mineral  som varken är cancerogen eller mutagent för däggdjurs celler. Silver är en mineral som vi alltid fått i oss via maten. Speciellt rik på silver är bananer och mjölk. Dessutom är det allmänt känt att kolloidalt silver har en bra dödande effekt på virus, bakterier, svamp och encelliga parasiter. På så vis, kan man säga att FDA har rätt när de kallar KS för bekämpningsmedel. Men är inte syftet att få bort viruset? Detta agerande från FDA:s sida handlade inte om att skydda några sjuka människor.

Från slutet av 1800-talet var många mediciner baserade på silvernitrat. När penicillinet kom på 1930-talet, blev silvret bara till besvär för läkemedelsbolagen, eftersom det inte går att patentera. Idag framställes silver, elektrokolloidalt och innehåller ingen syra. Det är betydligt renare, effektivare och helt giftfritt. Vilket WHO har konstaterat och släppt alla övre gränsvärden för rent elementärt silver, då man konstaterat att elementärt och joniskt silver inte orsakar någon skada i människokroppen.

Kolloidalt silver godkändes av EPA (amerikanska naturvårdsverket) på 1950-talet. Kolloidalt silver säljes som hälsokost i USA och har ca 10 miljoner användare. Däremot är KS inte godkänt som hälsokost i Sverige. Jag och några hundratusen använder KS till att rena vårt vatten.

I motsats till detta, så har ingen kommenterat WHO:s klartecken för användning av otestade mediciner och vaccinationer från konventionella läkemedelsbolag till smittade personer. Istället väntar världen med spänning på att läkemedelsföretagen snabbt ska komma med mediciner.

Varför reagerade då FDA så kraftfullt, på något så naturligt som kolloidalt silver? En kärleksfull gåva från en vetenskapsman, som ville lindra lidandet hos fattiga människor. Det finns bara ett enkelt svar. Hur skulle världen reagera om det skulle komma till allmän kännedom att kolloidalt silver BOTAT Ebola-drabbade människor? KS, ett naturligt ämne utan biverkningar. Vem skulle köpa kemiska läkemedel? Vem skulle förlora pengar?

Det finns NÅGON som vill ha MONOPOL på att BOTA. Det absolut MÄRKLIGASTE i sammanhanget är att Department of Defense (amerikanska försvarsdepartementet) gick år 2009 ut med, att KOLLOIDALT SILVER har en DÖDANDE EFFEKT på EBOLAVIRUS. VARFÖR STOPPAR INGEN GALENSKAPEN?

Det är ju inte ens en hemlighet att FDA varje år  ”godkänner” ”läkemedel” som inte är godkända. Mediciner godkännes av FDA, som de inte testat. FDA förlitar sig på läkemedelsföretagens egna studier, som inte sällan är förfalskade. Läkemedelsföretag blir bötfällda för dessa brott, men verksamheten stoppas inte. ALLT KOMMER ATT BLI OFÖRÄNDRAT SÅ LÄNGE SOM DEN STORA MASSAN INTE SER.

Det är ingen hemlighet att läkemedel  som är riktade till hälsotillstånd som de ej är godkända för, skrives ut för miljardbelopp varje år. ”Off-label”  är en stor del av läkemedelsindustrins vinstmodell.Bedrägeriet ligger inte hos de företag som erbjuder kolloidalt silver. Bedrägeriet kommer från den medicinska kartellen som aktivt censurerar all vetenskaplig forskning om naturläkemedel, som kan rädda människor från lidande. Hur många människor måste dö och lida för att människor är så förblindade av övertro och dyrkan av forskning på droger?

Yoga är A.G.E sänkande

Att FDA går i koppel och gör vad de kan för att främja det medicinska monopolet som dominerar den västerländske civilisationen är tydligt. Likadant gör våra svenska myndigheter.  FDA:s uttalande om att en fri marknad för naturliga hälsoprodukter skulle resultera i dödsfall är som ett skämt. Det inte är svårt att hitta uppgifter om hur många dödsfall som orsakas av läkemedel, varje år. Också i Sverige. Medan den amerikanska giftcentralen inte har några rapporterade dödsfall, orsakade av kosttillskott.

Givetvis ska man inte påstå att någon behandling eller botemedel mot sjukdomar finns om man inte har påtagliga bevis för det. Men var finns etiken, när FDA vägrar utföra tester på naturliga, alternativa terapier eller som i detta fallet kolloidalt silver eller eteriska oljor? Dessutom går det INTE ATT REGISTRERA NATURLIGA RÅVAROR SOM LÄKEMEDEL i FDA.

VARFÖR INTE LÅTA ALTERNATIVA MEDICINER FÅ SAMMA VILLKOR SOM DE KEMISKA MEDICINERNA? Hur länge ska vi fortsätta ge skattepengar enbart till forskning på kemiska mediciner? Varför inte komma fram i ljuset och tillsammans arbeta som ett världssamfund. Låta den kemiska västerländska medicinen samspela med de österländska och alternativa behandlingsmetoderna. Varför inte ha som fokus. FÖR ALLAS BÄSTA?

Hur svenska myndigheter kan agera, fick jag personlig erfarenhet av år 2002. Det hade nått fram till myndigheternas öron, att i Nonnas Hus, Rydsgård, Skurups kommun, Skåne, där fanns en saft, som vissa i byn mådde ALLTFÖR BRA av. En hade blivit av med psoriasis, som han hade haft en himla massa år. Någon annan, en diabetiker hade fått ett gammalt bensår läkt. En äldre dam hade trots mångårig medicinering inte haft en fungerande mage. Nu drack hon en saft som hon köpt i Nonnas Hus och magen fungerade perfekt och den lilla kvinnan började leva upp igen. Ja, mycket hände, som helt tydligt, INTE FICK SKE.

NATURLIG MAT är A.G.E sänkande

Många glädjefulla berättelser fick jag höra. HEMLIGA. En ska jag berätta, om du lovar  att inte föra den vidare.

En fjortonårig kille hade i två årstid gått på inflammationshämmande mediciner pga återkommande urinvägsinflammationer. Trots medicinering fick han nästan varje månad en urinvägsinflammation och därmed antibiotika. Han hade en ficka på urinröret där bakterier samlades. Hans skolgång blev kraftigt lidande. Fyra månader innan den väntande operation började han dricka den förbjudna saften. OCH det förbjudna hände. Urinvägsinflammationerna upphörde. När killen några månader därefter, tackade nej till operationen säger  doktorn. ”Fortsätt dricka den där juicen, så lägger jag kniven på hyllan”.  OCH där fick den ligga. Fylld av glädje och tacksamhet ville mamman informera doktorn, på Lunds Universitetssjukhus om fruktens innehåll och kanske också lite historia. Men då blev det kalla handen. Förtvivlad kom kvinnan till mig. Hennes tillit till läkaren hade tagits ifrån henne. Hon trodde att,  som hon sa, ”VI ALLA JOBBAR I SAMMA SYFTE, ATT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT MÅ BRA”. Men så ser inte verkligheten ut.

Många var de, de lyckliga människorna och djuren, som, om man nu vågar använda ordet, upplevde sig som FRISKA, efter att ha ”druckit av saften”, som de sa. Jag var jättelycklig över att på ett så enkelt sätt kunna visa människor vägen till ett bättre välmående.  Men jag fick snart lära mig reglerna. ENDAST KEMISKA LÄKEMEDEL får göra människor FRISKA. Jag lärde mig det motvilligt, eftersom jag alltid har tyckt om att hjälpa människor. Men så var reglerna. Jag upplevde det som om jag befann mig i en HEMLIG VÄRLD. Där SANNINGAR SOM INTE PASSADE ETABLISSEMANGET VAR FÖRBJUDNA. Min illusion om att världen är god och speciellt STOREBROR, raserades.

Det gick inte att begära att de människor och djur som plötsligt inte använde sig av kemiska mediciner längre och upplevde sig som friska, skulle känna till REGLERNA. De berättade med glädje och iver vad som hänt dem och en dag fick jag påhälsning…

KÄRLEK sänker A.G.E värdet

Det var av en kvinna från Hälsovårdsmyndigheten. Hon spände sina förmyndarögon i mig och sa ”Var har du den förbjudna juicen?” Jag berättade vänligt för henne att jag inte hade något förbjudet i affären. Men det nöjde hon sig inte med. Hon snokade runt i butiken och sökte efter det förbjudna, som skulle beslagtas hon sökte med samma frustration och iver som om hon sökte efter värsta knarket. Med ofullbordat ärende lämnade hon mycket irriterad och hotfull huset. Hon lämnade huset, med ett hotfullt ”Jag kommer tillbaka”.

Det gjorde hon, några dagar senare. Då med en annan teknik. Hon var vänlig och talade förtroligt med mig, ungefär som till ett barn. ”Du vet, vi vill ditt bästa. Men du kan råka riktigt illa ut. Företaget TNI, TNI, Morinda, är företaget som ligger bakom juicen) är en stor bluff. De har lurat människor i hela världen, det är inte bara dig. De är anmälda och SLUT. Jag var totalt förvirrad. Mitt förtroende för TNI var STORT, liksom mitt förtroende då var, för svenska myndigheter. Vem skulle jag tro på?

Händelsen var lika förvirrad som overklig. Jag kan nästan påstå att min värld rasade. Det värsta var att någon som jag litat på, var falsk och jag visste inte vem.  Visst hade jag magkänslan som talade om sanningen. Men jag vågade inte lita på den. Min tilltro för myndigheterna var stor. Efter ytterligare några dagar kom ett brev från Hälsovårdsnämnden. Brevet bekräftade det som kvinnan sagt, förtalade grovt TNI och uppmanade mig att avbryta all kontakt med TNI.

Jag kontaktade TNI i Stockholm, som seriöst tog hand om det hela och överlämnade ärendet till företagets advokat. Inte ord mer hörde jag från Skurups myndigheter. Någon ursäkt för deras dåliga beteende fick jag inte heller, men det kan man inte begära. TNI, numera Morinda har alltid visat mig stor respekt. Morinda är det fjärde mest snabbväxande företaget i världen. Ett miljardföretag. Öppet i nästan 80 länder och med ett öppet hjärta för alla människor oavsett kultur, religion och hudfärg. Morindas drycker är godkända som livsmedel i EU. Ofarliga för alla. MEN DE BOTAR INGET och har INGEN STÖRRE EFFEKT ÄN ANDRA JUICER. enligt reglerna.

Jag är medveten om myndigheternas makt. Men det finns ett kryphål som ingen myndighet kan förbjuda. ETT NATURLIGT LÄKEMEDEL. som tillverkas av kroppen då vi förser den med rätt byggmaterial. ETT STARKT IMMUNFÖRSVAR.

Läs mer: Nonnas Blogg

(5366)

3 thoughts on “Om inte JAG – VEM? Om inte NU – NÄR? Jag ska inte skylla på Ebola Läsarkrönika”

  1. Mycket tänkvärt i det ovanstående – verkligen.

    Livets mysterier deltog jag två radioprogram om 1994 – i SR´s programserie “Det gäller Livet !” De finns på webben här och på Facebook här.

  2. Jag undrar om den nigerianska hälsovårdsministern skulle nu i slutet av oktober 2014 lyssna till informationsministern Alpha Kanu i Sierra Leone som bekräftar att 300 som fått 10 ppm kolloidaltsilver i gåva från en imam i Atlanta, USA, har repat sig från Ebola?
    Liksom dig känner jag maktlöshet mot den vidriga förtalskampagn förd av Helsingborgs Dagblad mot Ion Silver och Anders Sultan (25-28 okt), och våra svenska myndigheters negativa inställning till allt som inte är syntetiskt kemiskt preparat eller konventionella behandlingsmetoder.

  3. Det bästa jag har läst idag… tur att det finns människor som du. Tappa inte gnistan, vi är många tänker på smma sätt!

Comments are closed.