Observera att detta är en nyhet från NHF (moderorganisationen)

NHF NEWS RELEASE

EN NY UPPDATERAD VERSION HAR PUBLICERATS AV “COVID-19: Forskningen som vi bör känna till”

Dra nytta av detta otroligt användbara forskningsverktyg!

Forskaren Scott Sutton har precis slutfört den senaste upplagan av sitt manuskript om seriös covid-19-forskning. National Health Federation (NHF) och Foundation for Health Research (FHR) har uppdaterat sina webb-sidor med denna nya release, som du hittar här  COVID-19: The Science We Should Know (TSWSK)

Översikten på sidan 1 i dokumentet förklarar syftet med Suttons sammanställning av vetenskapen som beskriver den mörka sidan av detta Covid 19-toxin. Det fullständiga dokumentet innehåller mer än 1 100 kategoriserade referenser från primära källor tillsammans med nyckelutdrag. Detta är ett otroligt användbart resursmaterial på totalt 624 sidor med information. Om du har ont om tid ger en “Reader’s Digest”-PDF:en  en förkortad version av TSWSK med korta utdrag för några av de 300+ nyligen tillagda referenserna. Du hittar den korta versionen av TSWSK här:

https://thenhf.com/readers-digest-version-of-the-science-we-should-know/

Observera att TSWSK nu även inkluderar en handfull nya kategorier:

  •    Dödlighet av alla orsaker, överdrivna dödsfall och funktionshinder under covid-19-eran
  •    CDC/FDA Definitioner av “vaccin” och “genterapi”
  •    Covid-19 “vaccin”-ingredienser, kvalitetskontroll och batchinkonsekvenser ü   Biodistribution av covid-19 “vacciner”
  •    Bestyrkt motstånd mot vidare distribution av covid-19 “vacciner”
  •    Personliga vittnesmål och dokumentärer om vaccinskador Det kostar inget för dig att få tillgång till denna skattkammare av information om covid-19-vetenskap.

Använd detta material för att stärka dina egna argument och/eller presentationer om ämnet. Framför allt, dela dessa två länkar långt och brett så att vi kan övervinna den tunga censuren och förtrycket som länge har fördärvat alla öppna, uppriktiga och fullständiga diskussioner om covid-19, dess ursprung, behandlingar, nedstängningar och naturligtvis så – kallade “vacciner” som skyndades ut på marknaden och först testades på en alltför tillitsfull världsbefolkning. Faktum är att 2020 till 2022-mantrat om “Trust the Science” har 2023 blivit ett mycket ihåligt skämt, som denna sammanställning av COVID-19-vetenskap avslöjar. Läs den själv. Sprid sedan ordet.

Share On Facebook, LinkedIn, and Rumble!

facebook  twitter  linkedin  youtube

NHF litar på ditt stöd för sitt arbete vid Codex-möten och på många andra områden där vår hälsa och hälsofrihet är i fara. Utan ert ekonomiska stöd kan vi inte delta i dessa möten, ha en lobbyist i Washington eller genomföra våra hälsofrihetskampanjer. Vänligen donera NU genom att klicka på knappen Donera nedan. Tack!

Donate

National Health Federation: National Health Federation grundades 1955 och är en organisation för konsumentutbildning och hälsofrihet som arbetar för att skydda individers rätt att välja att äta hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier utan onödiga statliga restriktioner. NHF är den enda sådan organisation med ackrediterad delegatstatus på Codex möten.

 

(193)