Hembygdsgård_åstorp_perslund

NHF Swedens årsevent söndagen den 31 mars 2019, med Hälsoseminarium, mat, mingel och årsmöte kommer att hållas här på Åstorps hembygdsgård, i Skåne.

 

event 3

31 mars 2019 

Hälsoseminariumet startar kl 12.00, med mat och mingel på kvällen. 

 OBS! Du kan inte längre anmäla dig via denna sida, gå i stället hit >> https://www.thenhf.se/halsoseminarium-cancertema-31-mars-i-skane-astorp/

(om du vill vara med på mat med mingel så kontakta oss via mail, så ska vi se om det går att ordna)

NHF Swedens unika Hälsoseminariumevent3

Vi erbjuder ett fantastiskt event under cancertemat och om patienters behandling som svenska myndigheter sätter käppar i hjulet för, eller där sjukvården går bet. Du kommer att få lyssna till Angela de Cabo som inte får recept på det läkemedel som hjälper henne bäst – medicinsk cannabis – och hur hon modigt trotsar medicinetablissemanget.

Du kommer även att få möta Maria, diagnostiserad med spridd äggstockscancer till lungorna, obotlig diagnos och med cellgifter i palliativt syfte. Hon gav till slut upp cellgiftsbehandlingen som höll på att ta hennes liv. Maria började i stället att behandla sig med naturliga metoder och hon känner sig nu mer frisk än någonsin.

Vi kommer även att få lyssna till Scott Tips från USA, när han berättar om det spännande och lovande immunmedlet GcMAF. Medlet är förmodligen ett av världens bästa cancermedel. Scott gör ett stort arbete i Codex Alimentarius. Scott är den som har varit på flest Codex-möten i syfte att kämpa för naturlig, ekologisk mat samt för att vi ska få ha tillgång till effektiva kosttillskott – och slippa GMO och farliga tillsatsämnen! 

Slutligen kommer Michael Zazzio och Sara Boo att tala om de patienträttigheter som vi har utifrån lagstiftningen, både vad det gäller skolmedicin och alternativmedicin. Michael och Sara talar även om alternativ cancerbehandling. Vad finns det för behandlingar? Vad kan man göra själv? 

Föredragen varar till ca kl 18.00. För den som vill ger kvällen även en efterlängtad chans till mat och mingel med likasinnade. Därefter årsmöte för medlemmar i NHF Sweden.

Medlemspris: 50 kr, kvällsmat kan fås mot 50 kr (priserna gäller även för familjemedlemmar).
(Årsmötet som endast är öppet för medlemmar är kostnadsfritt.)

Pris för icke medlemmar: 150 kr. Bli medlem för 220 kr (ordinariepris 270 kr) och var med till medlemspriset ovan samt så får du tidningen Hälsofrihet, 4 nummer per år, fullmatad med hälsoinformation direkt hem i brevlådan! 
Icke medlemmar betalar fullt pris för kvällsmaten. Meny hittar du i anmälningslänken nedan.

NHF Swedens bankgiro: 445-6182
Kvittot från banken är din biljett

Mer information samt anmälan till seminariet och/eller årsmötet
>> Anmäl dig här (föranmälan krävs)

Hjärtligt Välkommen!!

Frågor: E-post: nhfsweden@gmail.com         Telefon:042 – 504 54

(3506)