Kulturum_föreläsning_Göteborg_2017_2

Välkommen till årets förmodligen mest intressanta seminarium. NHF Sweden är verkligen glada att kunna presentera David Noakes som kommer att berätta om det potenta immunmedlet GcMAF, som till och med har kunnat vända sjukdom i terminalskedet. David Noakes kommer att eskorteras av Scott Tips, president i NHF. NHF “upptäckte” detta undermedel för några år sedan och NHF har sedan dess valt att stötta David och GcMAF. Scott kommer dock att hålla en egen föreläsning som avhandlar vad Codex Alimentarius egentligen innebär. Även Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen kommer att föreläsa och hon ska tala om riskerna med mobilstrålning/WiFi. 

Förstora genom att klicka på bilden.

 

NHF Sweden samkör eventet tillsammans med föreningen SARA som bjuder på ytterligare en föreläsare. Vi kan dock avslöja att det handlar om vetenskapliga rön som har betydelse för miljontals människor.

Anmälan och betalning till seminariet sker via föreningen SARA och Partille Kommuns bokningsservice http://webbiljett.se/

Skriv “föreningen SARA” i sökrutan följande kommer upp:

Föreningen SARA – föreläsning, Kulturum Stora Scenen, Partille 13:00

klicka på knappen “köp biljett”

(Du måste logga in på webbiljett för att kunna köpa biljett. )

Pris: 215 kr + 20 kr i bokningsavgift.

Varmt välkomna! 


Obs! NHF Swedens årsmöte är på kvällen, i direkt anslutning till när föreläsningseventet är slut. Mer info kommer snart.
Anmäl dig via vår kontaktsida om du är intresserad av att deltaga: https://thenhf.se/kontakta-oss/
Att vara med på årsmötet kostar inget.

 

(2865)