Årets Stora hälsoseminarium_8NHF Sweden inbjuder till årets hälsoseminarium som går av stapeln 25 mars, i stora salen Partille Kulturum, Göteborg. Vi har glädjen att berätta att programmet har uppdaterats med Ralf Sundberg som kommer att tala om Forskningsfusk och kolesterolmyten. Sedan har vi en unik föreläsning med David Noakes som ska tala om immunmedlet GcMAF som i studier har visat sig ge sådana effekter att det skulle kunna revolutionera sjukvården. Föreläsningen är ett samverkansprojekt mellan NHF Sweden och 2000-Talets Vetenskap/ föreningen SARA. Här är hela programmet.

 

25 mars  kl 13.00 – 19.00

                Partille Kulturum, stora salen                       

David Noakes Om undermedlet GcMAF

David Noakes_1

David Noakes

En unik föreläsning. David Noakes och hans forskarteam har genomfört över 30 studier av immunmedlet GcMAF, som är ett protein som tillverkas i kroppen hos friska människor men inte hos exempelvis cancersjuka. I kroppen har GcMAF 20 kända effekter inklusive sex av de mest kraftfulla som vi känner till när det gäller att attackera cancerceller och tumörer. Det bästa av allt är att GcMAF inte har några biverkningar alls! Lyssna på Davids spännande resa med GcMAF. Man behöver väl knappast påpeka att hans företag Immuno Biotech Ltd länge har varit under ständig attack från Big Pharmas sida. David Noakes håller sitt föredrag på en relativt enkel engelska

 

Ralf Sundberg – En föreläsning om kolesterol och forskningsfusk

RalfSundberg_2

Ralf Sundberg

Ralf Sundberg är läkare, docent, forskare och specialiserad i kirurgi. Under många år har han tillsammans med andra forskare visat att det ”elaka kolesterolet” inte alls har någon som helst vetenskaplig grund för att kunna kallas elakt. Ralf Sundberg och hans kollegors forskning har även visat att statiner är helt onödiga läkemedel. Förutom sina dussintals vetenskapliga artiklar har Ralf Sundberg skrivit ett par böcker om hur det fuskas avseende medicinsk forskning. Hans senaste bok om forskningsfusket gavs ut tidigare i år. För den samt för hans vetenskapliga arbete inom medicinen tilldelades han årets ”Gnistanpris” av 2000-Talets Vetenskap.

 

Mona Nilsson – En tankeväckande föreläsning om strålning

Mona Nilsson

Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen har under många år forskat på området mobilstrålning och mikrovågsstrålning. Under sitt en och en halv timme långa föredrag föreläser hon om sådan strålning i det moderna samhället som är direkt skadlig och om de ständigt ökande hälsoriskerna med mobilmaster, WiFi och all annan strålning som leder till allvarliga sjukdomssymtom och sjukdomar. Mona Nilssons kunskap på detta område är ovärderlig och den kommer väl till pass nu, när många ständigt surfar på sina nyinköpta läsplattor och smartphones.

 

Scott Tips  om Codex Alimentarius och hälsofrihet

Scott Tips

Scott Tips är jurist och president i the National Health Federation i USA. NHF är den enda konsumentorganisation som verkar för hälsa och hälsofrihet och som har mandat att närvara och yttra sig vid Codex Alimentariusmöten. Scott talar om Codex och om hur livsmedelslagarna kommer till, de globala besluten och hur det påverkar våra livsmedel, hälsosam mat, ekologisk odling, kosttillskott, naturlig hälsa och biverkningsfria behandlingar. Detta är ett viktigt föredrag för den hälsomedvetne, som vill att det i fortsättningen ska gå att göra egna val beträffande den mat som vi äter och de kosttillskott som finns på marknaden. Föredraget hålls på enkel engelska.

 

Köp biljett föreläsningen är öppen för allmänheten

Biljett till föreläsningen köps via förening SARA genom https://event.webbiljett.se/partille/
Biljettpris: 215 + bokningsavgift 20 kr
Föreläsningsseminariet hålls i Partille Kulturum, Gamla Kronvägen 56, 433 33 Partille
Kom en halvtimme innan börjar. Föreläsningen börjar kl 13.00

Arrangör: NHF Sweden och 2000-Talets Vetenskap

Hjärtligt Välkommen!


 

För medlemmar

Så här ser dagen ut i stora drag

  • kl 13.00  – Föreläsningarna (4 stycken) som även är öppna för allmänheten

Dagordning: pdf_adobeÅRSMÖTE Lördagen den 25 mars 2017

 

  • Kvällen avslutas med att vi gemensamt går ut och äter på restaurang (frivilligt)

 

Välkommen till en heldag i hälsans tecken, och passa på att mingla med likasinnade

Styrelsen NHF Sweden

(1866)