Medicinfascismen breder ut sig i Europa, och nyligen antog Italien det nya lagförslaget som har upprört föräldrarna i Italien. Lagen börjar att gälla i september för förskolebarn och i oktober för skolbarn. Om barnen inte vaccineras så blir de portade från dagis. Barn mellan 6-16 år får inte gå i skolan utan att vara vaccinerade – så vida inte föräldrarna betalar straffavgifter på 500 euro per barn och år.

NHF Sweden följde det hela mycket noga och reste även till demonstrationen i Rom. I Hälsofrihet Nr 3, som just nu ligger på tryckeriet och snart når medlemmarna, skriver vi utförligt om vad som har hänt i Italien och vad som utspelade sig under resan. Nu när lagen är ett faktum så fortsätter protesterna runt om i Italien. Både NHF och NHF Sweden kommer att åka till demonstrationen i Venedig den 16 september.

Venice

Både NHF och NHF Sweden arbetar intensivt med hälsofrihet

 

Lagar som Lorenzins dekret bryter mot en rad internationella konventioner och det är svårt att förstå att det överhuvudtaget kan införas i Europeiska länder.  Kanske ska vi numera se oss själva som boende i diktaturer. Den stora frågan är förstås om dessa odemokratiska lagar kan komma till Sverige och även bli en verklighet här. Sofia Arkelsten har redan signalerat om att hon ska lägga en ny vaccinmotion, denna gång handlar det inte om att barnvaccinationsprogrammet kan bli obligatoriskt, utan nu handlar det om att utesluta barn från skolorna om de inte är vaccinerade.

Det verkar som att det ligger en agenda att även införa liknande i Sverige som i Italien, en riksdagsledamot i Socialutskottet har till och med hävdat att det så gott som redan är bestämt att det ska antas. Värt att känna till i sammanhanget är att Sverige är ett av länderna i GHSA, Global Health Security Agenda. Italien är det ledande landet i GHSA när det gäller vaccinering, och i denna internationella organisation så deltar ett 50-tal länder. I GHSA har man bestämt ett riktmärke att 90% av ländernas 15 månaders bebisar ska ha minst en dos mässlingsvaccin.

I NHF Sweden arbetar vi intensivt med vaccinfrågan, och anser att frågorna måste lyftas. Vi kommer i oktober månad att anordna en Vaccinhearing i Göteborg där vi kommer att erbjuda en plattform för föräldrar, vaccinkritiker och politiker samt representanter från hälsovården att mötas och kunna diskutera de frågeställningar och farhågor som finns när det gäller vacciner.

Vaccinhearing_Göteborg3

Plats: Karl Johans kyrkas församlingshem, stadsdelen Majorna i Göteborg. Adress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 414 55 Göteborg

Tid: kl 13.00

Föräldrar som vill lyssna är välkomna. Du anmäler dig genom att betala in 120 kr på NHF Swedens bankkonto: 445-6182
Kvitto på din inbetalning är din biljett, visa upp den i entrén. Under frågestunden får föräldrar lov att ställa frågor till panelen.
Mer info kommer senare

(1284)