Brandy_1

Visselblåsaren från Merck, Brandy Vaughan, grundaren av Learn The Risk har hittats död. Det rapporterar Erin Elisabeth som noga har räknat alla märkliga dödsfall bland alternativa läkare och aktivister för hälsa. 

Dödsorsaken är ännu oklar, men Brandy Vaughan har skrivit ett inlägg som förklarar att hon aldrig skulle ta sitt eget liv. Hon har en minderårig son som hon aldrig skulle kunna lämna. Hon berättar att hon aldrig har varit självmordbenägen, aldrig varit depressiv, tar inga läkemedel, aldrig tagit illegala droger. Hon skrev även ingen kan ta sig in i hennes hus, att det är som ett Fort knox, så vida det inte är någon riktigt professionell. Hon var också frisk som en nötkärna. Vidare skrev hon att om hon skulle hittas död, så ska en grupp vänner hyra en privatdetektiv för att komma till botten med vad som har hänt. Brandy Vaughans farhåga besannades. Hon hittades död den 8 december 2020, och det var hennes 10-åriga son som hittade henne.

>> Donera för att hedra Brandy Vaughan

Brandy Vaughan startade den ideella organisationen Learn the Risk för att berätta sanningen om vaccin och för att exponera läkemedelskartellen Big Pharma. På hemsidan står det under “Om oss”:

 

Learn The Risk är en ideell organisation med säte i USA och som är en stark kraft för att utbilda människor över hela världen om farorna med läkemedel, inklusive vacciner och onödiga medicinska behandlingar – som bokstavligen dödar  oss.

Learn The Risk grundades av en före detta läkemedelsinsider Brandy Vaughan, en före detta Merck-försäljningschef som aldrig menade att ta sig an världens mäktigaste industri, men hon kände att hon inte hade något val när branschens agenda som går ut på att hålla oss alla sjuka började eskalera utom kontroll.

Brandy såg korruptionen inifrån när hon sålde ett läkemedel (VIOXX) som bokstavligen dödade tusentals människor. Nu avslöjar hon sanningen bakom “hälso- och sjukvårdssystemet” och ger människor möjlighet att ta kontroll över sin egen hälsa och göra förändringar NATURLIGT.

https://learntherisk.org/

 

Själv träffade jag Brandy Vaughan i Italien 2017 då vi båda var inbjudna talare till Rom-demonstrationen. Här står vi utanför kammaren, när de röstar angående tvångsvaccinering av barnen. På nästa bild är Brandy Vaughan till vänster i bild tillsammans med Francesca Alesse från Vaxxed.

20170723_181024

Brandy

 

Här är videon med Brandy Vaughan på Rom-demonstrationen 2017:  https://www.facebook.com/brandy.vaughan.98/videos/10155399628451397

 

 

Post

 

Jag kan inte riktigt själv ta in nyheten, jag kan inte riktigt förstå det. Det hela är mycket sorgligt. Vi har förlorat en god medmänniska som gjorde allt för att försöka rädda liv. Brandy Vaughan må du vila i frid, och att sanningen om din död kommer fram, som du önskade. Det hela är ännu mer skakande eftersom både jag och Michael Zazzio försökte nå dig för bara för några veckor sedan, i samband med SVT:s angrepp på vaccinkritiker.

 

/Sara Boo, sekreterare NHF Sweden

(4754)